Giriş Kayıt
Shirô Fukai

Shirô Fukai


Müzisyen

Shirô Fukai, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 Müzik 6.9 24
1958 Müzik 6.6 26
1957 Dram Müzik 6.7 43
1951 Aksiyon Müzik 6.5 21
1950 Müzik    
1941 Aksiyon Müzik 7.5 1,386

Son Krizantemlerin Öyküsü
1939 Dram Müzik 7.9 2,035
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,568) Shameless (3,922) Bodyguard (2,287) Fear the Walking Dead (1,666) Castle Rock (1,645) Suits (1,407) The First (1,215) La Casa de Papel (1,132) The 100 (1,094) Mayans M.C. (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018