Giriş Kayıt
Yoshikazu Fujiki

Yoshikazu Fujiki


Oyuncu

Yoshikazu Fujiki, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Yoshikatsu Fujiki
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 5.7 72
2009 Aksiyon Oyuncu 3.8 1,156
1999 Animasyon Oyuncu 7.5 13,426
1992 Gerilim Oyuncu 7.1 310
1991 Komedi Oyuncu 6.4 328
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019