Giriş Kayıt
Stéphane Fréchette

Stéphane Fréchette


Yapım Yöneticisi

Stéphane Fréchette, yapım yöneticisi.

Asılsız Haber (2003), Özgürlük Savaşçısı (1996), Türk Caddesi'ndeki Ev (2002), X Kişi (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

X Kişi
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 1,810

Asılsız Haber
2003 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 31,073

Türk Caddesi'ndeki Ev
2002 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.5 6,060

Paralar Nerede?
2000 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 4,735
1997 Macera Yapım Yöneticisi    

Özgürlük Savaşçısı
1996 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.5 20,965
1995 Dram Yapım Yöneticisi    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,733) Shameless (2,329) Fear the Walking Dead (1,949) Suits (1,811) Castle Rock (1,725) Bodyguard (1,613) The Sinner (1,565) La Casa de Papel (1,528) The 100 (1,320) Mayans M.C. (1,272)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018