Giriş Kayıt
Renate Fryklund

Renate Fryklund


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Renate Fryklund, casting, oyuncu yönetmeni.

Gözü Tamamen Kapalı (1999), Arn: Tapınak Şövalyeleri (2007), Offside (2006), Stockholm Östra (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Casting 6.1 653
2010 Aksiyon Casting    
2009 Dram Casting 7.9 243

Arn: Tapınak Şövalyeleri
2007 Aksiyon Casting 6.6 19,262
2006 Komedi Casting 7.3 5,938

Bir Adım Geri
2005 Gizem Oyuncu Yönetmeni 6.0 774
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2001 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.6 135

Gözü Tamamen Kapalı
1999 Dram Casting 7.4 260,405
1996 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 1,272
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,975) Better Call Saul (3,209) The 100 (2,011) La casa de papel (1,885) Sharp Objects (1,395) Suits (1,316) Vikings (1,049) Friends (1,031) Black Mirror (974) Westworld (861)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018