Giriş Kayıt
Ian Fryer

Ian Fryer


Sanat Bölümü

Ian Fryer, sanat bölümü.

Agnes Browne (1999), Photographing Fairies (1997), (2000) Gangster No. 1 (2000), (2003) The Reckoning (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Suç Sanat Bölümü 6.6 4,883

Gerdanlık
2001 Dram Sanat Bölümü 6.1 4,470
2000 Suç Sanat Bölümü 6.8 11,925
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.6 1,900

Aşık Shakespeare
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.1 195,484
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 2,347
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.5 2,827
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,877) Shameless (3,539) Castle Rock (2,697) Bodyguard (2,474) The First (1,781) La Casa de Papel (1,307) The 100 (1,180) A Discovery of Witches (1,044) Take Two (962) The Big Bang Theory (947)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018