Giriş Kayıt
Brenda Frye

Brenda Frye


Sanat Bölümü, Editör

Brenda Frye, sanat bölümü, editör.

In God's Hands (1998), (1997) The House of Yes (1997), (1995) Killer: A Journal of Murder (1995), (1996) Female Perversions (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeker Adamın Laneti 3
1999 Korku Sanat Bölümü    
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 1,028
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.7 7,067
1997 Gerilim Sanat Bölümü 4.7 200
1996 Dram Sanat Bölümü
Editorial Department
5.5 2,067
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 3.0 373
1995 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 1,808
1995 Dram Sanat Bölümü    
Film Altyazıları
Upgrade (11,533) Tag (6,292) Deadpool 2 (5,694) Avengers: Infinity War (3,048) Skyscraper (2,264) The Endless (2,183) Adrift (1,875) Bad Samaritan (735) Ah-ga-ssi (732) Ready Player One (527)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,988) Better Call Saul (1,978) The 100 (1,896) La casa de papel (1,858) Suits (1,416) Yellowstone (1,177) Friends (1,044) Vikings (1,028) Black Mirror (1,004) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018