Giriş Kayıt
Brenda Frye

Brenda Frye


Sanat Bölümü, Editör

Brenda Frye, sanat bölümü, editör.

Şeker Adamın Laneti 3 (1999), In God's Hands (1998), (1997) The House of Yes (1997), (1995) Killer: A Journal of Murder (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeker Adamın Laneti 3
1999 Korku Sanat Bölümü 4.0 4,215
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 1,081
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.6 7,223
1997 Gerilim Sanat Bölümü 4.7 227
1996 Dram Sanat Bölümü
Editorial Department
5.5 2,158
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 487
1995 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 2,037
1995 Dram Sanat Bölümü 6.4 17
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019