Giriş Kayıt
Marc Frydman

Marc Frydman


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Marc Frydman, yapımcı, senarist, oyuncu.

Gizli Gerçekler (2008), The Outpost (2019), İlk Canilik (1995), Köpekler (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Gerilim Yapımcı 5.7 99
2022 Aksiyon Senarist
Yapımcı
4.4 13
2019 Aksiyon Yapımcı 6.8 35,155
2017 Gerilim Yapımcı
Senarist
6.1 13,985
2015 Dram Yapımcı 5.3 4,220

Köpekler
2011 Gerilim Yapımcı 5.8 34,724

Suç Ağı
2008 Suç Yapımcı 6.6 12,631

Gizli Gerçekler
2008 Suç Yapımcı 7.2 38,484

Şampiyonların Dirilişi
2007 Dram Yapımcı 6.7 20,877

Kahraman Pilotlar
2006 Aksiyon Yapımcı 6.5 43,137
2005 Dram Yapımcı 6.8 3,455

Çıldırış
2005 Dram Yapımcı 7.1 114,395

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 Komedi Yapımcı 5.3 12,906
2003 Dram Yapımcı 7.5 300
2001 Komedi Yapımcı 6.6 910
2001 Gerilim Yapımcı 5.7 1,965

Zirve Mücadelesi
2000 Dram Yapımcı 6.9 24,324
1999 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.4 2,761

Seks Canavarı
1999 Komedi Yapımcı 5.1 2,781
1997 Dram Yapımcı 7.3 9,396

İlk Canilik
1995 Dram Yapımcı 7.3 28,887

Kaynama Noktası
1993 Aksiyon Yapımcı 5.0 6,189
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022