Giriş Kayıt
Jane Fry

Jane Fry


Jane Fry,

Resident Evil: Son Bölüm (2016), Jadotville Kuşatması (2016), Chappie (2015), Revolt (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Çeşitli 4.6 458
2017 Aksiyon Çeşitli 5.2 5,892

Gerçeğin İki Yüzü
2016 Dram Çeşitli 4.7 3,424
2016 Dram Çeşitli 6.7 1,568

Resident Evil: Son Bölüm
2016 Aksiyon Çeşitli 5.6 69,082

Jadotville Kuşatması
2016 Aksiyon Çeşitli 7.3 20,988
2016 Dram Çeşitli 6.3 325

Ölüm Emri
2015 Dram Çeşitli 7.3 69,166
2015 Aksiyon Çeşitli 6.8 206,480

Seçilmiş
2014 Dram Çeşitli 6.5 101,773
2013 Macera Çeşitli 3.2 420
1999 Aksiyon Çeşitli    
1997 Dram Çeşitli    

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Çeşitli 6.8 50,937
1991 Korku Çeşitli 3.9 234
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018