Giriş Kayıt
Jane Fry

Jane Fry


Jane Fry,

Resident Evil: Son Bölüm (2016), Jadotville Kuşatması (2016), Serpent (2017), Chappie (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Çeşitli 4.7 509
2017 Aksiyon Çeşitli 5.2 6,279

Gerçeğin İki Yüzü
2016 Dram Çeşitli 4.8 3,605
2016 Dram Çeşitli 6.8 1,677

Resident Evil: Son Bölüm
2016 Aksiyon Çeşitli 5.6 71,865

Jadotville Kuşatması
2016 Aksiyon Çeşitli 7.3 22,267
2016 Dram Çeşitli 6.3 353

Ölüm Emri
2015 Dram Çeşitli 7.3 70,957
2015 Aksiyon Çeşitli 6.8 209,585

Seçilmiş
2014 Dram Çeşitli 6.5 103,239
2013 Macera Çeşitli 3.3 458
1999 Aksiyon Çeşitli 6.8 3,549
1997 Dram Çeşitli 7.1 529

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Çeşitli 6.8 51,634
1991 Korku Çeşitli 4.0 347
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,884) Vikings (7,078) The Big Bang Theory (2,508) Black Mirror (1,877) Outlander (1,603) Gotham (1,506) Peaky Blinders (1,201) La casa de papel (1,158) Nightflyers (1,104) Friends (1,087)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019