Giriş Kayıt
Jane Fry

Jane Fry


Jane Fry,

Resident Evil: Son Bölüm (2016), Jadotville Kuşatması (2016), Chappie (2015), Revolt (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Çeşitli 5.5 309
2017 Aksiyon Çeşitli 5.2 5,712

Gerçeğin İki Yüzü
2016 Dram Çeşitli 4.7 3,343
2016 Dram Çeşitli 6.8 1,053

Resident Evil: Son Bölüm
2016 Aksiyon Çeşitli 5.6 68,394

Jadotville Kuşatması
2016 Aksiyon Çeşitli 7.3 20,681
2016 Dram Çeşitli 6.2 240

Ölüm Emri
2015 Dram Çeşitli 7.3 68,663
2015 Aksiyon Çeşitli 6.8 205,748

Seçilmiş
2014 Dram Çeşitli 6.5 101,401
2013 Macera Çeşitli 3.2 420
1999 Aksiyon Çeşitli    
1997 Dram Çeşitli    

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Çeşitli 6.8 50,722
1991 Korku Çeşitli 3.9 234
Film Altyazıları
Upgrade (12,333) Tag (6,609) Deadpool 2 (6,547) Avengers: Infinity War (3,518) Skyscraper (2,663) The Endless (2,343) Adrift (2,163) Down a Dark Hall (954) Ah-ga-ssi (872) Bad Samaritan (834)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,258) La casa de papel (2,233) The 100 (2,195) Better Call Saul (2,175) Suits (1,627) Yellowstone (1,308) Black Mirror (1,189) Friends (1,158) Vikings (1,141) Westworld (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018