Giriş Kayıt
Jane Fry

Jane Fry


Jane Fry,

Resident Evil: Son Bölüm (2016), Jadotville Kuşatması (2016), Chappie (2015), Revolt (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Çeşitli 4.7 494
2017 Aksiyon Çeşitli 5.2 6,062

Gerçeğin İki Yüzü
2016 Dram Çeşitli 4.8 3,503
2016 Dram Çeşitli 6.7 1,617

Resident Evil: Son Bölüm
2016 Aksiyon Çeşitli 5.6 70,159

Jadotville Kuşatması
2016 Aksiyon Çeşitli 7.3 21,561
2016 Dram Çeşitli 6.3 340

Ölüm Emri
2015 Dram Çeşitli 7.3 69,939
2015 Aksiyon Çeşitli 6.8 207,815

Seçilmiş
2014 Dram Çeşitli 6.5 102,352
2013 Macera Çeşitli 3.3 455
1999 Aksiyon Çeşitli 6.9 3,512
1997 Dram Çeşitli 7.1 526

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Çeşitli 6.8 51,268
1991 Korku Çeşitli 4.0 334
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018