Giriş Kayıt
Dennis Fry

Dennis Fry


Sesler

Dennis Fry, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Reality-TV Sesler 8.5 29
2005 Belgesel Sesler 6.2 116

Birlikte Göğüs Gerdik
2001 Belgesel Sesler 8.7 898
1998 Aksiyon Sesler 2.8 9,567
1983 Belgesel Sesler 8.7 884
Film Altyazıları
Upgrade (12,333) Tag (6,609) Deadpool 2 (6,547) Avengers: Infinity War (3,518) Skyscraper (2,663) The Endless (2,343) Adrift (2,163) Down a Dark Hall (954) Ah-ga-ssi (872) Bad Samaritan (834)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,258) La casa de papel (2,233) The 100 (2,195) Better Call Saul (2,175) Suits (1,627) Yellowstone (1,308) Black Mirror (1,189) Friends (1,158) Vikings (1,141) Westworld (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018