Giriş Kayıt
Ángel Frutos

Ángel Frutos


Kameraman

Ángel Frutos, kameraman.

Annem Hakkında Her Şey (1999), Seks ve Lucia (2001), Sinir Krizinin Eşiğindeki Kadınlar (1988), Çıplak Ten (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Ángel Frutos, 14 Temmuz 2015 tarihinde (45 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 14 Temmuz 2015
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 495
2004 Komedi Kameraman 5.2 704

Kasa 507
2002 Aksiyon Çeşitli 6.9 2,147

Seks ve Lucia
2001 Dram Taşıma Bölümü 7.2 32,472

Seksi Hayvan
2000 Suç Kameraman 7.3 48,909
2000 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 125

Annem Hakkında Her Şey
1999 Dram Taşıma Bölümü 7.9 78,752
1998 Komedi Kameraman 6.2 198

Çıplak Ten
1997 Dram Taşıma Bölümü 7.4 25,366
1997 Dram Taşıma Bölümü 7.7 3,488
1996 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 1,459
1996 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 561
1996 Dram Taşıma Bölümü 5.2 641
1993 Dram Taşıma Bölümü 6.4 269

Sinir Krizinin Eşiğindeki Kadınlar
1988 Komedi Taşıma Bölümü 7.6 29,976
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018