Giriş Kayıt
Ángel Frutos

Ángel Frutos


Kameraman

Ángel Frutos, kameraman.

Annem Hakkında Her Şey (1999), Seks ve Lucia (2001), Sinir Krizinin Eşiğindeki Kadınlar (1988), Çıplak Ten (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Ángel Frutos, 14 Temmuz 2015 tarihinde (45 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 14 Temmuz 2015
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 456
2004 Komedi Kameraman 5.2 669

Kasa 507
2002 Aksiyon Çeşitli 6.9 1,864

Seks ve Lucia
2001 Dram Taşıma Bölümü 7.2 32,174

Seksi Hayvan
2000 Suç Kameraman 7.3 48,336
2000 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 116

Annem Hakkında Her Şey
1999 Dram Taşıma Bölümü 7.9 77,333
1998 Komedi Kameraman 6.4 180

Çıplak Ten
1997 Dram Taşıma Bölümü 7.4 24,269
1997 Dram Taşıma Bölümü 7.7 3,038
1996 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 1,322
1996 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 519
1996 Dram Taşıma Bölümü 5.2 553
1993 Dram Taşıma Bölümü 6.3 231

Sinir Krizinin Eşiğindeki Kadınlar
1988 Komedi Taşıma Bölümü 7.6 27,091
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,992) The 100 (2,674) La casa de papel (2,126) Castle Rock (1,941) Sharp Objects (1,738) Preacher (1,504) The Sinner (1,204) Vikings (1,095) Westworld (889) Friends (860)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018