Giriş Kayıt
Derew Frutos

Derew Frutos


Kameraman

Derew Frutos, kameraman.

Köpekbalıklarıyla Dans (1994), Tılsım (1997), Ara Beni Eğlenelim (2012), Pumpkin (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Biyografi Taşıma Bölümü 5.9 86,952

Ara Beni Eğlenelim
2012 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 14,777

Yaratık
2006 Komedi Taşıma Bölümü 3.7 105
2005 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 820

Aşk Vadisi
2005 Dram Taşıma Bölümü 6.4 17,264

Çarpışma
2004 Dram Taşıma Bölümü 7.8 393,885

Ayın Çalışanı
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 8,972

Leprikon: Mahalleye Dönüş 2
2003 Komedi Taşıma Bölümü 4.0 3,615
2002 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 7,998
2000 Suç Taşıma Bölümü 5.1 466
1998 Korku Taşıma Bölümü 4.1 853

Tılsım
1997 Fantastik Taşıma Bölümü 5.8 17,447
1997 Komedi Taşıma Bölümü 6.4 916
1996 Gerilim Taşıma Bölümü 6.2 95

Budala Dedektif 2
1995 Macera Taşıma Bölümü 6.3 182,222

Köpekbalıklarıyla Dans
1994 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 20,620

Gizli Görev
1992 Aksiyon Kameraman 6.9 7,630
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,942) Arrow (1,550) Outlander (1,252) Supernatural (1,076) Better Call Saul (908) Titans (886) La Casa de Papel (850) The Last Ship (847) Doctor Who (788) Kidding (632)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018