Giriş Kayıt
Derew Frutos

Derew Frutos


Kameraman

Derew Frutos, kameraman.

Köpekbalıklarıyla Dans (1994), Tılsım (1997), Ara Beni Eğlenelim (2012), Pumpkin (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Biyografi Taşıma Bölümü 5.9 86,278

Ara Beni Eğlenelim
2012 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 14,713

Yaratık
2006 Komedi Taşıma Bölümü 4.1 94
2005 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 790

Aşk Vadisi
2005 Dram Taşıma Bölümü 6.5 16,692

Çarpışma
2004 Dram Taşıma Bölümü 7.8 391,217

Ayın Çalışanı
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 8,589

Leprikon: Mahalleye Dönüş 2
2003 Komedi Taşıma Bölümü 4.0 3,302
2002 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 7,798
2000 Suç Taşıma Bölümü 5.2 445
1998 Korku Taşıma Bölümü 4.0 794

Tılsım
1997 Fantastik Taşıma Bölümü 5.8 17,198
1997 Komedi Taşıma Bölümü 6.4 881
1996 Gerilim Taşıma Bölümü 6.2 93

Budala Dedektif 2
1995 Macera Taşıma Bölümü 6.3 180,432

Köpekbalıklarıyla Dans
1994 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 20,097

Gizli Görev
1992 Aksiyon Kameraman 6.9 6,698
Film Altyazıları
Upgrade (6,525) Deadpool 2 (5,761) Avengers: Infinity War (3,071) Skyscraper (3,063) Tag (2,630) Adrift (2,343) Down a Dark Hall (1,826) The Endless (1,074) Ah-ga-ssi (739) Ready Player One (638)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,025) Castle Rock (2,010) The 100 (1,615) Sharp Objects (1,360) Preacher (1,204) Better Call Saul (1,095) Vikings (965) Suits (950) Westworld (940) Yellowstone (847)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018