Giriş Kayıt
Derew Frutos

Derew Frutos


Kameraman

Derew Frutos, kameraman.

Köpekbalıklarıyla Dans (1994), Tılsım (1997), Ara Beni Eğlenelim (2012), Pumpkin (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Biyografi Taşıma Bölümü 5.9 87,549

Ara Beni Eğlenelim
2012 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 14,857

Yaratık
2006 Komedi Taşıma Bölümü 3.8 107
2005 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 824

Aşk Vadisi
2005 Dram Taşıma Bölümü 6.4 17,328

Çarpışma
2004 Dram Taşıma Bölümü 7.8 396,382

Ayın Çalışanı
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 9,052

Leprikon: Mahalleye Dönüş 2
2003 Komedi Taşıma Bölümü 4.0 3,696
2002 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 8,048
2000 Suç Taşıma Bölümü 5.1 467
1998 Korku Taşıma Bölümü 4.1 860

Tılsım
1997 Fantastik Taşıma Bölümü 5.8 17,603
1997 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 921
1996 Gerilim Taşıma Bölümü 6.2 95

Budala Dedektif 2
1995 Macera Taşıma Bölümü 6.4 184,136

Köpekbalıklarıyla Dans
1994 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 20,748

Gizli Görev
1992 Aksiyon Kameraman 6.9 7,738
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019