Giriş Kayıt
Laurel Frushour

Laurel Frushour


Kostümcü

Laurel Frushour, kostümcü.

50 İlk Öpücük (2004), Azap Yolu (2002), Felekten Bir Gece 3 (2013), Rocky Balboa (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Kostüm Bölümü 7.4 7,923
2016 Müzikal Kostüm Bölümü 7.8 2,903

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.3 134,086

Evrim
2014 Dram Kostüm Bölümü 6.3 197,408

Uyumsuz
2014 Macera Kostüm Bölümü 6.7 385,737
2014 Dram Kostüm Bölümü 8.4 28,020

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Kostüm Bölümü 5.8 257,565

Zincirsiz
2012 Dram Kostüm Bölümü 8.4 1,144,033

Vahşiler
2012 Suç Kostüm Bölümü 6.5 112,369

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Kostüm Bölümü 6.9 103,225

Üvey Baba
2009 Gizem Kostüm Bölümü 5.6 26,421
2008 Dram Kostüm Bölümü 7.7 95,089

Dehşet Gecesi
2008 Korku Kostüm Bölümü 3.9 30,467

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 135,590

Sevgi Ziyafeti
2007 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 14,554
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.2 181,340

Jerome'un Planı
2006 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 14,978

Kavanoz Kafa
2005 Dram Kostüm Bölümü 7.0 157,481

İskelet Anahtar
2005 Korku Kostüm Bölümü 6.5 96,721
2005 Suç Kostüm Bölümü 7.6 20,200

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 293,920

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.9 100,966

Azap Yolu
2002 Suç Kostüm Bölümü 7.7 221,442

Simone
2002 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 55,188
2001 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 283,567
1992 Suç Kostüm Bölümü 6.0 5,631
1991 Dram Kostüm Bölümü 5.0 1,531

Sıkı Atışlar
1991 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 88,553
1986 Dram Kostüm Bölümü 7.0 3,573
Dizi Altyazıları
The 100 (2,868) Castle Rock (2,285) La casa de papel (1,913) Better Call Saul (1,464) Vikings (1,058) The Sinner (1,030) Sharp Objects (886) Preacher (877) Westworld (869) Friends (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018