Giriş Kayıt
Nino Fruscella

Nino Fruscella


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Nino Fruscella, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 Dram Yönetmen Asistanı 3.6 428
1966 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 4.2 355
1966 Western Yönetmen Asistanı 5.7 344
1966 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 4.5 728
1962 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 58
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019