Giriş Kayıt
Vadim Frumin

Vadim Frumin


Kameraman, Sanat Bölümü

Vadim Frumin, kameraman, sanat bölümü.

Bir Köpek Yılı (2009), The Keeping Hours (2017), (2011) Sürücü (2011), (2009) Aşkın (500) Günü (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 6.2 527
2014 Aksiyon Kameraman 5.7 19,403
2014 Komedi Kameraman 5.8 81

Sürücü
2011 Suç Kameraman 7.8 499,247

İki Kadın, Bir Erkek
2010 Komedi Kameraman 7.0 118,425

Mahzen
2009 Macera Kameraman 5.7 20,606

Aşkın (500) Günü
2009 Komedi Kameraman 7.7 425,811

Bir Köpek Yılı
2009 Komedi Kameraman 6.1 2,147
2009 Dram Kameraman 5.9 376
2008 Korku Kameraman 5.2 3,239

Aynalar
2008 Korku Kameraman 6.2 94,638

Rus İşi
2003 Komedi Kameraman 4.2 270

Onu Çok Sevdim
1997 Dram Kameraman 6.0 1,531
1996 Suç Kameraman 5.2 373

Bizim Kafe
1996 Komedi Kameraman 7.2 11,819
1995 Komedi Kameraman 6.9 1,218
1994 Dram Kameraman 6.0 2,584
1992 Komedi Sanat Bölümü 8.4 8,180
Film Altyazıları
Deadpool 2 (4,981) Upgrade (4,223) Avengers: Infinity War (2,614) Down a Dark Hall (1,892) Tag (1,564) Skyscraper (1,538) Hereditary (1,312) Adrift (1,211) Ah-ga-ssi (709) Ready Player One (596)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (1,903) La casa de papel (1,778) Sharp Objects (1,629) Castle Rock (1,520) Preacher (1,474) The 100 (1,297) Vikings (819) Westworld (784) Suits (728) Black Mirror (707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018