Giriş Kayıt
Vadim Frumin

Vadim Frumin


Kameraman, Sanat Bölümü

Vadim Frumin, kameraman, sanat bölümü.

Bir Köpek Yılı (2009), The Keeping Hours (2017), (2011) Sürücü (2011), (2009) Aşkın (500) Günü (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 6.3 1,557
2014 Aksiyon Kameraman 5.7 19,879
2014 Komedi Kameraman 5.7 94

Sürücü
2011 Suç Kameraman 7.8 507,307

İki Kadın, Bir Erkek
2010 Komedi Kameraman 7.0 119,255

Mahzen
2009 Macera Kameraman 5.7 21,108

Aşkın (500) Günü
2009 Komedi Kameraman 7.7 430,954

Bir Köpek Yılı
2009 Komedi Kameraman 6.1 2,504
2009 Dram Kameraman 5.9 403
2008 Korku Kameraman 5.2 3,547

Aynalar
2008 Korku Kameraman 6.2 95,631

Rus İşi
2003 Komedi Kameraman 4.2 291

Onu Çok Sevdim
1997 Dram Kameraman 6.1 1,620
1996 Suç Kameraman 5.2 397

Bizim Kafe
1996 Komedi Kameraman 7.2 12,478
1995 Komedi Kameraman 6.6 1,433
1994 Dram Kameraman 6.0 2,711
1992 Komedi Sanat Bölümü 8.3 8,457
Film Altyazıları
Venom (3,137) A Simple Favor (2,815) First Man (2,025) Roma (1,721) Between Worlds (1,297) Lukas (1,101) The Predator (1,037) Sky Hunter (886) Mowgli (809) Goosebumps 2: Haunted Halloween (781)
Dizi Altyazıları
Arrow (3,000) Vikings (2,944) The Flash (1,953) Supergirl (1,659) Supernatural (1,642) Counterpart (1,120) La Casa de Papel (886) Friends (737) The Big Bang Theory (716) Doctor Who (680)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018