Giriş Kayıt
Shana Fruman

Shana Fruman


Makyaj

Shana Fruman, makyaj.

Yakar Top (2004), Uçuş Planı (2005), Son Çare Bodyguard (2008), Şut ve Gool (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Makyaj 7.5 559,404
2013 Dram Makyaj 7.2 171
2013 Komedi Makyaj 8.4 116,977
2013 Dram Makyaj 7.4 8,622
2010 Suç Makyaj 7.6 26,794
2009 Komedi Makyaj 6.2 7,944
2009 Dram Makyaj 7.6 8,784

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Makyaj 6.9 238,445

Son Çare Bodyguard
2008 Komedi Makyaj 5.7 54,199
2008 Komedi Makyaj 7.7 8,592

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 Komedi Makyaj 5.2 32,978
2007 Komedi Makyaj 7.2 1,502

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Makyaj 6.3 139,783
2005 Komedi Makyaj 5.2 471
2005 Komedi Makyaj 5.8 18,850

Şut ve Gool
2005 Komedi Makyaj 5.6 33,183

Yakar Top
2004 Komedi Makyaj 6.7 207,372
2004 Aksiyon Makyaj 6.7 72,477
2003 Komedi Makyaj 8.9 245,581

Şapkalı Kedi
2003 Macera Makyaj 3.8 42,801

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Makyaj 8.0 935,066
2003 Dram Makyaj 8.5 39,107
1999 Dram Makyaj 6.8 11,951
1997 Dram Makyaj    
1997 Biyografi Makyaj 7.3 1,023
1997 Suç Makyaj 6.2 4,953
1996 Dram Makyaj    
1995 Dram Makyaj 6.2 617
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018