Giriş Kayıt
Shana Fruman

Shana Fruman


Makyaj

Shana Fruman, makyaj.

Yakar Top (2004), Uçuş Planı (2005), Drillbit Taylor (2008), Şut ve Gool (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Makyaj 7.5 556,235
2013 Dram Makyaj 7.2 171
2013 Komedi Makyaj 8.4 110,422
2013 Dram Makyaj 7.4 8,622
2010 Suç Makyaj 7.6 26,607
2009 Komedi Makyaj 6.2 7,847
2009 Dram Makyaj 7.6 8,763

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Makyaj 6.9 236,734
2008 Komedi Makyaj 5.7 54,194
2008 Komedi Makyaj 7.7 8,592

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 Komedi Makyaj 5.2 32,978
2007 Komedi Makyaj 7.2 1,502

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Makyaj 6.3 138,905
2005 Komedi Makyaj 5.2 471
2005 Komedi Makyaj 5.8 18,771

Şut ve Gool
2005 Komedi Makyaj 5.6 32,993

Yakar Top
2004 Komedi Makyaj 6.7 206,171
2004 Aksiyon Makyaj 6.7 72,214
2003 Komedi Makyaj 8.9 243,540

Şapkalı Kedi
2003 Macera Makyaj 3.8 42,168

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Makyaj 8.0 928,077
2003 Dram Makyaj 8.5 38,853
1999 Dram Makyaj 6.8 11,950
1997 Dram Makyaj    
1997 Biyografi Makyaj 7.3 1,023
1997 Suç Makyaj 6.2 4,953
1996 Dram Makyaj    
1995 Dram Makyaj 6.2 617
Film Altyazıları
Upgrade (11,397) Tag (6,247) Deadpool 2 (5,572) Avengers: Infinity War (2,973) Skyscraper (2,229) The Endless (2,165) Adrift (1,845) Bad Samaritan (722) Ah-ga-ssi (718) Ready Player One (516)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,950) Better Call Saul (1,962) The 100 (1,863) La casa de papel (1,832) Suits (1,409) Yellowstone (1,173) Vikings (1,020) Friends (1,018) Black Mirror (979) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018