Giriş Kayıt
Jeff Fruitman

Jeff Fruitman


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Jeff Fruitman, set dekoratörü, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Bölümü 7.5 1,754
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 88,405

Rock Kampı
2008 Komedi Set Dekoratörü    
2007 Komedi Set Dekoratörü    
2006 Aile Set Dekoratörü    
2004 Dram Set Dekoratörü    
2004 Komedi Set Dekoratörü    

Harold ve Kumar
2004 Macera Set Dekoratörü 7.1 167,923
2003 Komedi Set Dekoratörü    
2002 Dram Set Dekoratörü    
2001 Gerilim Set Dekoratörü 5.7 888
1999 Dram Set Dekoratörü    
1997 Aksiyon Sanat Bölümü    
1995 Komedi Set Dekoratörü 5.6 4,985
Dizi Altyazıları
The 100 (3,133) Better Call Saul (3,008) Castle Rock (2,523) La casa de papel (2,233) Preacher (1,358) Sharp Objects (1,349) Vikings (1,182) The Sinner (1,160) Westworld (997) Friends (968)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018