Giriş Kayıt
Jeff Fruitman

Jeff Fruitman


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Jeff Fruitman, set dekoratörü, sanat bölümü.

Harold ve Kumar (2004), Rock Kampı (2008), Jump In! (2007), Senior Trip (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Bölümü 7.7 2,393
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 89,451

Rock Kampı
2008 Komedi Set Dekoratörü 5.1 25,378
2007 Komedi Set Dekoratörü 5.4 5,792
2006 Aile Set Dekoratörü 5.3 5,053
2004 Dram Set Dekoratörü 5.3 559
2004 Komedi Set Dekoratörü 4.8 1,135

Harold ve Kumar
2004 Macera Set Dekoratörü 7.1 168,821
2003 Komedi Set Dekoratörü 5.5 508
2002 Dram Set Dekoratörü 7.6 1,194
2001 Gerilim Set Dekoratörü 5.6 948
1999 Dram Set Dekoratörü 5.5 147
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 789
1995 Komedi Set Dekoratörü 5.6 5,020
Dizi Altyazıları
Shameless (4,290) Better Call Saul (2,121) Arrow (1,540) Doctor Who (1,290) The Big Bang Theory (1,290) Supernatural (1,246) The Flash (1,163) La Casa de Papel (1,128) Black Mirror (866) Manifest (828)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018