Giriş Kayıt
Jeff Fruitman

Jeff Fruitman


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Jeff Fruitman, set dekoratörü, sanat bölümü.

Harold ve Kumar (2004), Rock Kampı (2008), Jump In! (2007), Senior Trip (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Bölümü 7.7 2,665
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 90,163

Rock Kampı
2008 Komedi Set Dekoratörü 5.1 25,704
2007 Komedi Set Dekoratörü 5.4 5,883
2006 Aile Set Dekoratörü 5.3 5,140
2004 Dram Set Dekoratörü 5.4 562
2004 Komedi Set Dekoratörü 4.9 1,143

Harold ve Kumar
2004 Macera Set Dekoratörü 7.1 169,588
2003 Komedi Set Dekoratörü 5.6 513
2002 Dram Set Dekoratörü 7.6 1,204
2001 Gerilim Set Dekoratörü 5.6 954
1999 Dram Set Dekoratörü 5.5 148
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 797
1995 Komedi Set Dekoratörü 5.6 5,065
Film Altyazıları
Roma (5,319) The House with a Clock in Its Walls (4,533) Venom (3,727) First Man (2,623) Bird Box (2,546) A Simple Favor (2,156) Backtrace (1,535) Lukas (1,472) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,370) The Predator (1,157)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,111) Vikings (3,338) The Flash (2,168) Arrow (1,990) Outlander (1,086) Friends (1,085) La Casa de Papel (1,083) The Protector (1,075) The Big Bang Theory (882) Black Mirror (811)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018