Giriş Kayıt
Mark Fruin

Mark Fruin


Sanat Bölümü

Mark Fruin, sanat bölümü.

Tepenin Gözleri (2006), Günden Kalanlar (1993), 1984 (1984), Şifreli İstasyon (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 59,524

Çok Pişmiş
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.6 92,677
2015 Dram Sanat Bölümü 7.5 10,004

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 532,775
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 8.4 40,592
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 133,057

Trans
2013 Suç Sanat Bölümü 6.9 103,570

Büyük Tuzak
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 30,214

Şifreli İstasyon
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 18,013

Hayatımın Tatili
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.3 84,510
2011 Dram Sanat Bölümü 6.3 11,157

Şangay
2010 Dram Sanat Bölümü 6.4 8,539

Londra Bulvarı
2010 Suç Sanat Bölümü 6.2 44,203
2009 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 4,099

Babil M.S.
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 88,803

Aynalar
2008 Korku Sanat Bölümü 6.2 95,915

Tepenin Gözleri
2006 Korku Sanat Bölümü 6.4 146,711

Roma
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 8.8 137,219

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 1,165,146
2005 Dram Sanat Bölümü 5.3 9,455

Operadaki Hayalet
2004 Dram Sanat Bölümü 7.3 108,241

Travma
2004 Dram Sanat Bölümü 4.8 3,123

Orada Olacağım
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.5 1,357
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.9 20,782

Dinozorlar Ülkesi
2002 Macera Sanat Bölümü 6.6 5,043

Kapıdaki Düşman
2001 Dram Sanat Bölümü 7.6 219,946

Altın Kap
2000 Dram Sanat Bölümü 6.0 4,023

Bir Yaz Gecesi Rüyası
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.4 23,007

Jakob'un Yalanları
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.5 14,007
1999 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 2,659

Oscar Ve Lucinda
1997 Dram Sanat Bölümü 6.7 6,129

Ufuk Faciası
1997 Korku Sanat Bölümü 6.7 140,549
1996 Dram Sanat Bölümü 6.3 403

Aşk Ve Yaşam
1995 Dram Sanat Bölümü 7.7 90,044

Minik Kuş, Minik Kuş
1994 Dram Sanat Bölümü 7.5 2,808

Günden Kalanlar
1993 Dram Sanat Bölümü 7.9 55,691
1991 Suç Sanat Bölümü 5.7 427

Ayak Takımı
1991 Komedi Sanat Bölümü 7.1 3,638

Gizli Ajanda
1990 Dram Sanat Bölümü 7.0 3,137

Beyaz Avcı Kara Yürek
1990 Macera Sanat Bölümü 6.7 9,958

Ayri Bir Dünya
1988 Dram Sanat Bölümü 7.0 1,330
1986 Gerilim Sanat Bölümü 6.6 1,783
1986 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 5,618

Manzaralı Oda
1985 Dram Sanat Bölümü 7.4 35,173
1985 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 2,580

1984
1984 Dram Sanat Bölümü 7.2 58,711

Lady Chatterley'in asigi
1981 Dram Sanat Bölümü 5.1 2,166

Fransız Teğmen'in Kadını
1981 Dram Sanat Bölümü 7.0 10,663
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019