Giriş Kayıt
Mark Fruin

Mark Fruin


Sanat Bölümü

Mark Fruin, sanat bölümü.

Tepenin Gözleri (2006), Günden Kalanlar (1993), 1984 (1984), Şifreli İstasyon (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 57,492

Çok Pişmiş
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.6 89,417
2015 Dram Sanat Bölümü 7.5 9,526

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 518,644
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 8.4 37,491
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 130,747

Trans
2013 Suç Sanat Bölümü 6.9 102,231

Büyük Tuzak
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 29,745

Şifreli İstasyon
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 17,352

Hayatımın Tatili
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.3 82,944
2011 Dram Sanat Bölümü 6.3 10,929

Şangay
2010 Dram Sanat Bölümü 6.5 7,730

Londra Bulvarı
2010 Suç Sanat Bölümü 6.2 43,679
2009 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 2,961

Babil M.S.
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 87,791

Aynalar
2008 Korku Sanat Bölümü 6.2 94,577

Tepenin Gözleri
2006 Korku Sanat Bölümü 6.4 144,255

Roma
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 8.8 133,963

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 1,137,460
2005 Dram Sanat Bölümü 5.3 8,157

Operadaki Hayalet
2004 Dram Sanat Bölümü 7.3 106,396

Travma
2004 Dram Sanat Bölümü 4.8 2,942

Orada Olacağım
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.6 1,317
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.9 20,364

Dinozorlar Ülkesi
2002 Macera Sanat Bölümü    

Kapıdaki Düşman
2001 Dram Sanat Bölümü 7.6 215,287

Altın Kap
2000 Dram Sanat Bölümü 5.9 3,778

Bir Yaz Gecesi Rüyası
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.5 22,717

Jakob'un Yalanları
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.5 12,771
1999 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 2,480

Oscar Ve Lucinda
1997 Dram Sanat Bölümü 6.7 5,682

Ufuk Faciası
1997 Korku Sanat Bölümü 6.7 137,328
1996 Dram Sanat Bölümü 6.3 377

Aşk Ve Yaşam
1995 Dram Sanat Bölümü 7.7 88,104

Minik Kuş, Minik Kuş
1994 Dram Sanat Bölümü 7.5 2,399

Günden Kalanlar
1993 Dram Sanat Bölümü 7.9 53,528
1991 Suç Sanat Bölümü    

Ayak Takımı
1991 Komedi Sanat Bölümü 7.1 3,081

Gizli Ajanda
1990 Dram Sanat Bölümü 7.0 2,595

Beyaz Avcı Kara Yürek
1990 Macera Sanat Bölümü 6.7 8,791

Ayri Bir Dünya
1988 Dram Sanat Bölümü 7.1 1,160
1986 Gerilim Sanat Bölümü 6.6 1,550
1986 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 5,156

Manzaralı Oda
1985 Dram Sanat Bölümü 7.4 34,328
1985 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 2,045

1984
1984 Dram Sanat Bölümü 7.2 57,332

Lady Chatterley'in asigi
1981 Dram Sanat Bölümü 5.1 2,108

Fransız Teğmen'in Kadını
1981 Dram Sanat Bölümü 7.0 9,784
Dizi Altyazıları
The 100 (2,940) Castle Rock (2,375) La casa de papel (1,982) Better Call Saul (1,801) Vikings (1,091) The Sinner (1,054) Sharp Objects (1,020) Preacher (1,003) Westworld (895) Friends (886)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018