Giriş Kayıt
Mark Fruin

Mark Fruin


Sanat Bölümü

Mark Fruin, sanat bölümü.

Tepenin Gözleri (2006), Günden Kalanlar (1993), 1984 (1984), Şifreli İstasyon (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 58,335

Çok Pişmiş
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.6 90,776
2015 Dram Sanat Bölümü 7.5 9,783

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 524,303
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 8.4 40,288
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 131,764

Trans
2013 Suç Sanat Bölümü 6.9 102,789

Büyük Tuzak
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 29,974

Şifreli İstasyon
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 17,878

Hayatımın Tatili
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.3 83,556
2011 Dram Sanat Bölümü 6.3 11,031

Şangay
2010 Dram Sanat Bölümü 6.4 8,445

Londra Bulvarı
2010 Suç Sanat Bölümü 6.2 43,863
2009 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 4,031

Babil M.S.
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 88,180

Aynalar
2008 Korku Sanat Bölümü 6.2 95,183

Tepenin Gözleri
2006 Korku Sanat Bölümü 6.4 145,371

Roma
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 8.8 135,362

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 1,148,488
2005 Dram Sanat Bölümü 5.3 9,222

Operadaki Hayalet
2004 Dram Sanat Bölümü 7.3 107,171

Travma
2004 Dram Sanat Bölümü 4.8 3,091

Orada Olacağım
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.5 1,348
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.9 20,608

Dinozorlar Ülkesi
2002 Macera Sanat Bölümü 6.6 4,977

Kapıdaki Düşman
2001 Dram Sanat Bölümü 7.6 217,128

Altın Kap
2000 Dram Sanat Bölümü 6.0 3,983

Bir Yaz Gecesi Rüyası
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.5 22,836

Jakob'un Yalanları
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.5 13,878
1999 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 2,634

Oscar Ve Lucinda
1997 Dram Sanat Bölümü 6.7 6,088

Ufuk Faciası
1997 Korku Sanat Bölümü 6.7 138,810
1996 Dram Sanat Bölümü 6.3 399

Aşk Ve Yaşam
1995 Dram Sanat Bölümü 7.7 88,876

Minik Kuş, Minik Kuş
1994 Dram Sanat Bölümü 7.5 2,756

Günden Kalanlar
1993 Dram Sanat Bölümü 7.9 54,359
1991 Suç Sanat Bölümü 5.7 424

Ayak Takımı
1991 Komedi Sanat Bölümü 7.1 3,573

Gizli Ajanda
1990 Dram Sanat Bölümü 7.0 3,062

Beyaz Avcı Kara Yürek
1990 Macera Sanat Bölümü 6.7 9,803

Ayri Bir Dünya
1988 Dram Sanat Bölümü 7.0 1,317
1986 Gerilim Sanat Bölümü 6.6 1,755
1986 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 5,575

Manzaralı Oda
1985 Dram Sanat Bölümü 7.4 34,734
1985 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 2,510

1984
1984 Dram Sanat Bölümü 7.2 57,964

Lady Chatterley'in asigi
1981 Dram Sanat Bölümü 5.1 2,137

Fransız Teğmen'in Kadını
1981 Dram Sanat Bölümü 7.0 10,536
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,663) Supernatural (4,015) The Big Bang Theory (2,698) The Flash (2,406) Better Call Saul (1,991) Shameless (1,972) Arrow (1,801) A Discovery of Witches (1,350) Titans (1,289) Manifest (1,108)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018