Giriş Kayıt
Louise Frogley

Louise Frogley


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

England, UK, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Demir Adam 3 (2013), Örümcek-Adam: Eve Dönüş (2017), Bond 22 (2008), Gazap Ateşi (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: England, UK
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.5 392,105

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.9 43,595

Zor Saatler
2016 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.8 55,015

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.2 128,209

Hazine Avcıları
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 116,346

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.2 669,047

Uçuş
2012 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.3 299,210

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 205,984

Salgın
2011 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 199,484

Suikast
2010 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.9 26,214

Son Şarkı
2010 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.9 73,201

Özel Kuvvetler
2009 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 120,321

Bond 22
2008 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.6 373,353

İkili Oyun
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 29,669

Ocean's 13
2007 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.9 293,812

İyi Alman
2006 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 23,007
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 119,522

İyi Geceler, İyi Şanslar
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.5 89,465

İskelet Anahtar
2005 Korku Kostüm Tasarımcısı 6.5 98,842
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 273,082

Beyin Avcıları
2004 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.4 54,575

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.7 303,709

Kural Ötesi
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 47,346

Bağdat'tan Canlı Yayın
2002 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 4,213
2002 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.5 5,487

Terkediş
2002 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.9 8,705

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.1 133,905

Trafik
2000 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.6 184,783
2000 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.8 3,455
2000 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.1 11,198
1999 Korku Kostüm Tasarımcısı 6.2 60,068

Denizci
1999 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.1 27,283

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.5 87,758

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 3.8 68,517

Kritik Karar
1996 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.4 46,096

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 4.2 11,249

En İyi Arkadaşım
1995 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.7 8,525

Düğmelerin Savaşı
1994 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.5 3,701

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.3 20,345
1990 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.6 2,928

Şeytan
1989 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.2 13,499
1989 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.2 1,298

Boğa Durham
1988 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.1 42,590
1988 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.8 1,135
1986 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.4 11,579
1986 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 6.6 1,787

Yarımay Sokağı
1986 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 5.4 2,287

Ateş Arabaları
1981 Dram Kostüm Bölümü 7.2 48,527
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019