Giriş Kayıt
Nancy Froelich

Nancy Froelich


Editör, Yönetmen Asistanı

Nancy Froelich, editör, yönetmen asistanı.

Küçük Çin'de Büyük Bela (1986), Lucas (1986), Kaçış (1984), Masquerade (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Dram Editorial Department 6.0 2,638

Küçük Çin'de Büyük Bela
1986 Aksiyon Editorial Department 7.3 108,001
1986 Komedi Editorial Department 6.8 13,021

Çılgınlar Hapishanesi
1985 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 156

Kaçış
1984 Aksiyon Editorial Department 5.9 10,019
1984 Komedi Çeşitli 4.7 2,376
1983 Suç Çeşitli 7.2 12,257
1982 Suç Çeşitli 5.9 1,032
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018