Giriş Kayıt
Nancy Froelich

Nancy Froelich


Editör, Yönetmen Asistanı

Nancy Froelich, editör, yönetmen asistanı.

Küçük Çin'de Büyük Bela (1986), Lucas (1986), Kaçış (1984), Masquerade (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Dram Editorial Department 6.0 2,916

Küçük Çin'de Büyük Bela
1986 Aksiyon Editorial Department 7.3 110,372
1986 Komedi Editorial Department 6.8 13,224

Çılgınlar Hapishanesi
1985 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 212

Kaçış
1984 Aksiyon Editorial Department 5.9 10,268
1984 Komedi Çeşitli 4.9 2,704
1983 Suç Çeşitli 7.2 12,440
1982 Suç Çeşitli 5.9 1,257
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019