Giriş Kayıt
Nancy Froelich

Nancy Froelich


Editör, Yönetmen Asistanı

Nancy Froelich, editör, yönetmen asistanı.

Küçük Çin'de Büyük Bela (1986), Lucas (1986), Kaçış (1984), Masquerade (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Dram Editorial Department 6.0 2,859

Küçük Çin'de Büyük Bela
1986 Aksiyon Editorial Department 7.3 108,915
1986 Komedi Editorial Department 6.8 13,104

Çılgınlar Hapishanesi
1985 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 210

Kaçış
1984 Aksiyon Editorial Department 5.9 10,128
1984 Komedi Çeşitli 4.8 2,667
1983 Suç Çeşitli 7.2 12,329
1982 Suç Çeşitli 5.9 1,241
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,857) Supernatural (1,748) Titans (1,356) Outlander (1,165) Better Call Saul (1,006) La Casa de Papel (918) Doctor Who (839) Arrow (834) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018