Giriş Kayıt
Bob Froehlig

Bob Froehlig (56)


Görsel Efekt

Bob Froehlig, 05 Ekim 1962 Los Angeles, California, ABD doğumlu görsel efekt.

Bahçemdeki Ateş Böcekleri (2008), (2009) The Invention of Lying (2009), (2009) Büyük Baba (2009), (1995) Ani Ölüm (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ekim 1962
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kutu
2009 47 Dram Görsel Efekt 5.6 83,220

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 47 Komedi Görsel Efekt 6.5 183,831
2009 47 Komedi Görsel Efekt 6.4 103,786

Büyük Baba
2009 47 Komedi Görsel Efekt 6.9 34,705

Hızlı Sörfçü
2008 46 Komedi Görsel Efekt 4.7 7,681

Bahçemdeki Ateş Böcekleri
2008 46 Dram Görsel Efekt 6.5 11,328
2008 46 Suç Görsel Efekt 5.0 15,089
2007 45 Belgesel Görsel Efekt 7.1 754

Garfield 2
2006 44 Komedi Görsel Efekt 5.0 32,901

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 44 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 210,136

Superman Dönüyor
2006 44 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 256,093

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 43 Macera Görsel Efekt 6.9 326,354

En Uzun Mesafe
2005 43 Komedi Görsel Efekt 6.4 146,049
2005 43 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 79,501

Şapkalı Kedi
2003 41 Macera Görsel Efekt 3.8 42,566
2002 40 Macera Görsel Efekt 5.0 83,222
1999 37 Komedi Görsel Efekt 6.0 26,446

Bıçağın İki Yüzü
1998 36 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 217,456

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 36 Gizem Görsel Efekt 7.0 93,546

Ateş Fırtınası
1998 36 Gerilim Görsel Efekt 4.6 3,274

Titanik
1997 35 Dram Görsel Efekt 7.8 909,979

Yaratık: Diriliş
1997 35 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 202,648

Kalıntı
1997 35 Korku Görsel Efekt 5.7 21,620

Babam Söz Verdi
1996 34 Komedi Görsel Efekt 5.5 78,476

Ani Ölüm
1995 33 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 28,677
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,867) Suits (1,740) The Sinner (1,625) Shameless (1,496) La Casa de Papel (1,335) Fear the Walking Dead (1,306) Castle Rock (1,258) Bodyguard (1,199) Mayans M.C. (1,159) The 100 (1,080)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018