Giriş Kayıt
Marcy Grace Froehlich

Marcy Grace Froehlich


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Marcy Grace Froehlich, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

Amerikan Güzeli (1999), Azap Yolu (2002), For Your Consideration (2006), Büyük Yarış (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Usta
2012 Dram Kostüm Bölümü 7.1 124,814

Ölüme Çeyrek Kala
2012 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.1 10,001
2006 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 12,320

Azap Yolu
2002 Suç Kostüm Bölümü 7.7 222,426
2000 Biyografi Kostüm Bölümü    

Büyük Yarış
2000 Komedi Kostüm Bölümü 5.8 549

Amerikan Güzeli
1999 Dram Kostüm Bölümü 8.4 954,431

Zoraki Kahramanlar
1998 Macera Kostüm Bölümü 5.8 14,033
1994 Dram Kostüm Bölümü    
1987 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.1 2,192
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,692) Shameless (3,969) Bodyguard (2,305) Fear the Walking Dead (1,688) Castle Rock (1,670) Suits (1,480) The First (1,223) La Casa de Papel (1,191) The 100 (1,119) Mayans M.C. (929)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018