Giriş Kayıt
Marcy Grace Froehlich

Marcy Grace Froehlich


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Marcy Grace Froehlich, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

Amerikan Güzeli (1999), Azap Yolu (2002), For Your Consideration (2006), Heaven & Hell: North & South, Book III (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Usta
2012 Dram Kostüm Bölümü 7.1 126,036

Ölüme Çeyrek Kala
2012 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.1 10,833
2006 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 12,967

Azap Yolu
2002 Suç Kostüm Bölümü 7.7 223,505
2000 Biyografi Kostüm Bölümü 7.4 1,050

Büyük Yarış
2000 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 589

Amerikan Güzeli
1999 Dram Kostüm Bölümü 8.4 960,453

Zoraki Kahramanlar
1998 Macera Kostüm Bölümü 5.8 14,212
1994 Dram Kostüm Bölümü 6.1 1,802
1987 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.2 2,481
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018