Giriş Kayıt
Marcy Grace Froehlich

Marcy Grace Froehlich


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Marcy Grace Froehlich, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

Amerikan Güzeli (1999), Azap Yolu (2002), For Your Consideration (2006), Heaven & Hell: North & South, Book III (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Usta
2012 Dram Kostüm Bölümü 7.1 127,483

Ölüme Çeyrek Kala
2012 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.1 10,893
2006 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 13,046

Azap Yolu
2002 Suç Kostüm Bölümü 7.7 225,072
2000 Biyografi Kostüm Bölümü 7.4 1,056

Büyük Yarış
2000 Komedi Kostüm Bölümü 5.8 592

Amerikan Güzeli
1999 Dram Kostüm Bölümü 8.4 970,395

Zoraki Kahramanlar
1998 Macera Kostüm Bölümü 5.8 14,361
1994 Dram Kostüm Bölümü 6.1 1,840
1987 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.2 2,506
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019