Giriş Kayıt
Claudia Fröhlich

Claudia Fröhlich


Sesler, Editör

Claudia Fröhlich, sesler, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aile Editör 6.6 118
1998 Suç Sesler 6.0 7,116

Smilla Ve Karlar
1997 Aksiyon Sesler 6.4 12,599
1996 Biyografi Sesler 6.3 412

Lizbon Hikayesi
1994 Dram Sesler 7.2 3,780

Olay Yeri
1970 Suç Editör 7.2 2,032
Dizi Altyazıları
Origin (3,919) Narcos: Mexico (2,861) The Big Bang Theory (2,106) Titans (2,026) Supernatural (1,862) Doctor Who (1,617) The Last Ship (1,341) Outlander (1,282) The Last Kingdom (1,251) The Flash (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018