Giriş Kayıt
Claudia Fröhlich

Claudia Fröhlich


Sesler, Editör

Claudia Fröhlich, sesler, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aile Editör    
1998 Suç Sesler 6.0 6,709

Smilla Ve Karlar
1997 Aksiyon Sesler 6.4 11,982
1996 Biyografi Sesler    

Lizbon Hikayesi
1994 Dram Sesler 7.2 3,377

Olay Yeri
1970 Suç Editör 7.2 2,010
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,649) Shameless (2,262) Fear the Walking Dead (1,911) Suits (1,752) Castle Rock (1,655) Bodyguard (1,559) The Sinner (1,455) La Casa de Papel (1,454) The 100 (1,273) Mayans M.C. (1,210)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018