Giriş Kayıt
Linda Frobos

Linda Frobos


Özel Efekt, Görsel Efekt, Makyaj

Linda Frobos, Özel efekt, görsel efekt, makyaj.

Eyvah Çocuklar Küçüldü (1989), Kukla Efendileri (1994), (1995) Yedi (1995), (1997) Yıldız Gemisi Askerleri (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Özel Efekt 7.2 244,396
1996 Komedi Özel Efekt 5.7 37,579

Yedi
1995 Suç Özel Efekt 8.6 1,220,379

Kukla Efendileri
1994 Korku Özel Efekt 5.9 7,332

Kurt
1994 Dram Özel Efekt 6.2 47,772

Karanlık Adam
1990 Aksiyon Özel Efekt 6.4 52,717

Yeraltı Canavarı
1990 Komedi Özel Efekt 7.2 104,385

Eyvah Çocuklar Küçüldü
1989 Macera Özel Efekt 6.3 123,995

Mahluklar 2
1988 Komedi Özel Efekt 5.4 11,608

Beter Böcek
1988 Komedi Çeşitli 7.5 220,193

Dune: Çöl Gezegeni
1984 Aksiyon Özel Efekt 6.6 107,770

Hayalet Avcıları
1984 Komedi Görsel Efekt 7.8 311,408
1983 Macera Makyaj 5.4 4,567
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,292) The Sinner (2,041) La Casa de Papel (1,366) Castle Rock (1,361) Shameless (1,324) A Discovery of Witches (1,281) Suits (1,219) Bodyguard (1,200) The 100 (1,191) Fear the Walking Dead (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018