Giriş Kayıt
Linda Frobos

Linda Frobos


Özel Efekt, Görsel Efekt, Makyaj

Linda Frobos, Özel efekt, görsel efekt, makyaj.

Eyvah Çocuklar Küçüldü (1989), Kukla Efendileri (1994), (1995) Yedi (1995), (1997) Yıldız Gemisi Askerleri (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Özel Efekt 7.2 247,623
1996 Komedi Özel Efekt 5.7 38,043

Yedi
1995 Suç Özel Efekt 8.6 1,249,406

Kukla Efendileri
1994 Korku Özel Efekt 5.9 7,668

Kurt
1994 Dram Özel Efekt 6.2 48,365

Karanlık Adam
1990 Aksiyon Özel Efekt 6.4 53,369

Yeraltı Canavarı
1990 Komedi Özel Efekt 7.2 106,126

Eyvah Çocuklar Küçüldü
1989 Macera Özel Efekt 6.3 126,465

Mahluklar 2
1988 Komedi Özel Efekt 5.4 12,153

Beter Böcek
1988 Komedi Çeşitli 7.5 225,843

Dune: Çöl Gezegeni
1984 Aksiyon Özel Efekt 6.6 109,032

Hayalet Avcıları
1984 Komedi Görsel Efekt 7.8 316,739
1983 Macera Makyaj 5.4 4,702
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019