Giriş Kayıt
Linda Frobos

Linda Frobos


Özel Efekt, Görsel Efekt, Makyaj

Linda Frobos, Özel efekt, görsel efekt, makyaj.

Eyvah Çocuklar Küçüldü (1989), Kukla Efendileri (1994), (1995) Yedi (1995), (1997) Yıldız Gemisi Askerleri (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Özel Efekt 7.2 245,892
1996 Komedi Özel Efekt 5.7 37,786

Yedi
1995 Suç Özel Efekt 8.6 1,230,873

Kukla Efendileri
1994 Korku Özel Efekt 5.9 7,601

Kurt
1994 Dram Özel Efekt 6.2 48,023

Karanlık Adam
1990 Aksiyon Özel Efekt 6.4 52,986

Yeraltı Canavarı
1990 Komedi Özel Efekt 7.2 105,128

Eyvah Çocuklar Küçüldü
1989 Macera Özel Efekt 6.3 124,817

Mahluklar 2
1988 Komedi Özel Efekt 5.4 11,930

Beter Böcek
1988 Komedi Çeşitli 7.5 223,260

Dune: Çöl Gezegeni
1984 Aksiyon Özel Efekt 6.6 108,282

Hayalet Avcıları
1984 Komedi Görsel Efekt 7.8 313,522
1983 Macera Makyaj 5.4 4,624
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018