Giriş Kayıt
Dominique Frizat

Dominique Frizat


Yönetmen Asistanı

Dominique Frizat, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 2,581

Kötülük Çiçeği
2003 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 2,780
2002 Dram Çeşitli 6.8 73

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Çeşitli 7.9 463,839
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 1,857

Kız Kardeşim
2001 Dram Çeşitli 6.5 9,341
1997 Dram Çeşitli 6.7 343
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018