Giriş Kayıt
Dominique Frizat

Dominique Frizat


Yönetmen Asistanı

Dominique Frizat, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 2,382

Kötülük Çiçeği
2003 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 2,599
2002 Dram Çeşitli 6.8 71

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Çeşitli 7.9 461,381
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 1,621

Kız Kardeşim
2001 Dram Çeşitli 6.5 9,076
1997 Dram Çeşitli 6.8 324
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,802) Shameless (3,767) Bodyguard (2,348) Castle Rock (1,994) The First (1,588) Fear the Walking Dead (1,419) The 100 (1,110) La Casa de Papel (1,104) Suits (855) Friends (787)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018