Giriş Kayıt
Hermann Fritzsching

Hermann Fritzsching (3)


Sesler

Hermann Fritzsching, 14 Temmuz 2015 doğumlu sesler.

Doğum Tarihi: 14 Temmuz 2015
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1937 Dram Sesler 6.2 383
1937 Komedi Sesler 7.2 450
1936 Komedi Sesler 6.7 42
1936 Dram Sesler 7.2 13
1935 Biyografi Sesler 5.9 43
1932 Komedi Sesler 8.0 6
1931 Macera Sesler 7.2 387
1931 Komedi Sesler 7.4 27
1930 Dram Sesler 7.1 24

Cennet Yolu
1930 Komedi Sesler 6.8 589
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,565) Shameless (2,205) Fear the Walking Dead (1,870) Suits (1,699) Castle Rock (1,587) Bodyguard (1,496) La Casa de Papel (1,402) The Sinner (1,338) Mayans M.C. (1,196) The 100 (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018