Giriş Kayıt
William Fritzsche

William Fritzsche (79)


William Fritzsche, 05 Ekim 1907 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu

Her Şey Senin İçin (1955), Rüzgâra Yazılanlar (1956), Unutulmaz Melodiler (1954), Nehir Kıvrımı (1952) gibi yapımlarla biliniyor.

William Fritzsche, 21 Temmuz 1987 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Ekim 1907
Ölüm Tarihi: 21 Temmuz 1987
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1957 50 Western Çeşitli 6.7 3,020
1957 50 Komedi Çeşitli 7.0 1,921

Savaş Türküsü
1957 50 Biyografi Çeşitli 6.4 868
1957 50 Macera Çeşitli 6.3 382
1956 Gizem Çeşitli 6.6 1,159

Hapishane Kaçkını
1956 49 Western Çeşitli 6.1 384

Kahramanlar Filosu
1956 49 Savaş Çeşitli 6.3 1,069

Rüzgâra Yazılanlar
1956 49 Dram Çeşitli 7.5 8,816
1956 49 Biyografi Çeşitli 6.8 568
1956 49 Western Çeşitli 6.5 386
1956 49 Western Çeşitli 6.2 204
1956 49 Western Çeşitli 6.3 251
1955 48 Macera Çeşitli 6.3 580

Kayıp Gezegen
1955 48 Korku Çeşitli 5.9 7,800
1955 48 Western Çeşitli 6.3 508
1955 48 Dram Çeşitli 5.8 392
1955 48 Dram Çeşitli 6.3 178

Her Şey Senin İçin
1955 48 Dram Çeşitli 7.7 11,272
1955 48 Aksiyon Çeşitli 7.4 4,267
1955 48 Biyografi Çeşitli 6.1 401
1955 48 Western Çeşitli 7.0 2,439

Unutulmaz Melodiler
1954 47 Biyografi Çeşitli 7.3 7,093
1954 47 Macera Çeşitli 6.4 771

Herşey Senin İçin
1954 47 Dram Çeşitli 7.1 5,101
1954 47 Western Çeşitli 6.7 956
1954 47 Western Çeşitli 6.1 256
1954 47 Romantik Çeşitli 6.5 328

Alaska Fatihi
1954 47 Dram Çeşitli 7.2 5,715
1954 47 Western Çeşitli 5.8 629
1954 47 Western Çeşitli 7.0 773
1954 47 Western Çeşitli 6.3 251
1953 46 Aksiyon Çeşitli 6.3 856
1953 46 Western Çeşitli 6.3 812
1953 46 Western Çeşitli 5.5 170
1953 46 Savaş Çeşitli 5.8 591

Bütün Şehir Dansediyor
1953 46 Komedi Çeşitli 6.8 96

Kurt Pınarı
1953 46 Western Çeşitli 6.8 472
1953 46 Western Çeşitli 6.1 152

Sihirli Kılıç
1953 46 Macera Çeşitli 5.7 505

Alamo Kalesindeki Adam
1953 46 Western Çeşitli 6.5 1,380
1953 46 Macera Çeşitli 6.6 1,332

Kanun ve Nizam
1953 46 Western Çeşitli 5.9 508
1953 46 Western Çeşitli 6.8 688

Sevimli Kumarbaz
1953 46 Macera Çeşitli 6.9 512
1953 46 Western Çeşitli 6.2 320
1952 45 Macera Çeşitli 6.3 143
1952 45 Macera Çeşitli 6.1 564
1952 45 Western Çeşitli 6.2 650

Ali Baba'nın Oğlu
1952 45 Fantastik Çeşitli 5.9 478

Dünyalar Hakimi
1952 45 Aksiyon Çeşitli 7.1 1,472
1952 45 Western Çeşitli 5.9 85
1952 45 Aksiyon Çeşitli 6.7 1,954
1952 45 Macera Çeşitli 6.1 224
1952 45 Western Çeşitli 6.4 1,054
1952 45 Western Çeşitli 6.5 446

Nehir Kıvrımı
1952 45 Aksiyon Çeşitli 7.3 6,732
1952 45 Western Çeşitli 6.5 675
1951 44 Komedi Çeşitli 7.0 30
1951 44 Macera Çeşitli 6.7 544

Kızılderililerin İntikamı
1951 44 Western Çeşitli 6.2 485
1951 44 Macera Çeşitli 5.9 192
1951 44 Tarihi Çeşitli 6.3 573
1951 44 Macera Çeşitli 6.0 181
1950 43 Aksiyon Çeşitli 6.3 756
1950 43 Western Çeşitli 6.2 144
1950 43 Western Çeşitli 7.0 302

Komançi Bölgesi
1950 43 Aksiyon Çeşitli 5.7 447
1950 43 Aksiyon Çeşitli 6.1 324
1950 43 Aksiyon Çeşitli 6.2 936

Bir Şarkı Doğuyor
1948 41 Komedi Çeşitli 7.0 1,840
1946 39 Aksiyon Çeşitli 7.0 1,650

Kasabanın Gülü
1945 38 Romantik Çeşitli 6.0 212
1944 37 Müzikal Çeşitli 6.5 452

Ölmeyen Rüyalar
1944 37 Korku Çeşitli 5.4 567
1944 37 Macera Çeşitli 5.9 789

Ali Baba Ve Kırk Haramiler
1944 37 Macera Çeşitli 6.4 931

Rüzgar Biçenler
1942 35 Aksiyon Çeşitli 6.8 2,530
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018