Giriş Kayıt
Adam Frisch

Adam Frisch (48)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Adam Frisch, 24 Temmuz 1971 Örebro, Örebro län, İsveç doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman.

Don't Knock Twice (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1971
Doğum Yeri: Örebro, Örebro län, İsveç
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 45 Korku Görüntü Yönetmeni 5.1 10,911
2010 39 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.2 3,186

Hırsızlar
2003 32 Aksiyon Kameraman 4.9 1,616
2003 32 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.0 9
2002 31 Komedi Kameraman 5.5 2,807
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019