Giriş Kayıt
Chris Fries

Chris Fries (50)


Oyuncu, Sesler

Chris Fries, 13 Aralık 1968 doğumlu oyuncu, sesler.

Arkadaşım Goril (2011), Medal of Honor (2010), (2009) G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009), (2013) Dead Space 3 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Aralık 1968
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.5 1,730
2015 47 Belgesel Oyuncu 4.2 83
2014 Aksiyon Oyuncu 9.1 10,567
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 9,911

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 45 Aksiyon Oyuncu 5.6 107,424
2013 Aksiyon Oyuncu 7.8 2,813
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 10,398
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 473
2012 Aksiyon Oyuncu 9.1 12,483

Şeref Madalyası
2012 44 Aksiyon Sesler 6.5 63,373

Arkadaşım Goril
2011 43 Belgesel Oyuncu 7.6 2,813
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,951

Tüylü Bela
2010 42 Komedi Oyuncu 3.8 14,398

Ölümcül Vuruş
2010 42 Aksiyon Oyuncu 3.6 767
2009 Animasyon Oyuncu 5.7 120,032
2008 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,046
2003 Animasyon Oyuncu 7.1 49
1997 29 Aksiyon Oyuncu 4.9 4,149
1993 25 Animasyon Oyuncu 7.6 3,301
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019