Giriş Kayıt
Vladimir Friedman

Vladimir Friedman


Oyuncu

Vladimir Friedman, oyuncu.

Kırık Kanatlar (2002), Yana'nın Arkadaşları (1999), (2012) Saldırı (2012), (2015) A Tale of Love and Darkness (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.4 78

Suikastçı
2017 Aksiyon Oyuncu 6.2 55,787
2015 Dram Oyuncu 6.0 2,942
2013 Dram Oyuncu 7.7 1,029
2013 Dram Oyuncu 6.0 109

Saldırı
2012 Dram Oyuncu 7.1 3,684
2012 Dram Oyuncu 6.6 306

Katil
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,180
2009 Dram Oyuncu 7.1 156
2005 Komedi Oyuncu 6.9 131
2004 Dram Oyuncu 7.1 163
2003 Dram Oyuncu 6.0 27

Kırık Kanatlar
2002 Dram Oyuncu 7.5 2,274

Yana'nın Arkadaşları
1999 Komedi Oyuncu 7.2 521
1999 Dram Oyuncu 7.1 306
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019