Giriş Kayıt
Bruce Jay Friedman

Bruce Jay Friedman (88)


Senarist, Oyuncu

Bruce Jay Friedman, 26 Nisan 1930 New York City, New York, ABD doğumlu senarist, oyuncu.

Deniz Kızı (1984), Beni Deli Etme (1980), Yalnız Adam (1984), Doctor Detroit (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Nisan 1930
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şıpsevdi
2007 77 Komedi Senarist 5.8 79,736

Mesajınız Var
1998 68 Komedi Oyuncu 6.6 175,713

Stüdyo 54
1998 68 Dram Oyuncu 5.8 30,109

Şöhret
1998 68 Komedi Oyuncu 6.3 22,687

Kocalar Ve Karıları
1992 62 Dram Oyuncu 7.6 24,795

Baska bir kadin
1988 58 Dram Oyuncu 7.4 11,725
1988 58 Komedi Senarist 3.6 506
1987 Aksiyon Senarist 6.6 78

Deniz Kızı
1984 54 Komedi Senarist 6.2 62,638

Yalnız Adam
1984 54 Komedi Senarist 6.2 5,994
1983 53 Komedi Senarist 5.1 4,949

Beni Deli Etme
1980 50 Komedi Senarist 6.8 22,451

Şöhret
1980 50 Dram 6.6 18,489
1972 42 Komedi Senarist 6.9 3,457
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019