Giriş Kayıt
Will Friedle

Will Friedle (42)


Oyuncu

William Alan Friedle, 11 Ağustos 1976 Hartford, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu.

Boy Meets World (1993), Medal of Honor: Pacific Assault (2004), Everything You Want (2005), Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Alan Friedle
Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Hartford, Connecticut, ABD
Diğer Bir İsmi: William Friedle
Burcu: Aslan
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 42 Animasyon Oyuncu 5.6 13,118
2018 Animasyon Oyuncu 6.2 19
2017 Animasyon Oyuncu 7.0 72
2016 40 Animasyon Oyuncu 6.0 1,109
2016 40 Animasyon Oyuncu 6.1 1,103
2015 39 Animasyon Oyuncu 5.8 2,117
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 2,229

Batman Sınır Tanımayan: Hayvan İçgüdüsü
2015 39 Animasyon Oyuncu 5.8 2,466
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 703
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 1,678
2014 Komedi Oyuncu 7.2 11,559
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 367
2013 37 Animasyon Oyuncu 7.6 850

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 5,656

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 9,057
2011 Animasyon Oyuncu 7.9 5,774

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 5,200
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 49
2010 Animasyon Oyuncu 8.1 1,902
2010 Animasyon Oyuncu 5.6 2,423

Batman: Cesur ve Gözüpek
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 6,617

Batman: Gotham Şövalyesi
2008 32 Animasyon Oyuncu 6.8 24,114

Madagaskar Penguenleri
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 14,102
2005 29 Macera Oyuncu 7.3 3,447
2005 Komedi Oyuncu 6.1 1,385
2004 Aksiyon Oyuncu 7.6 961

Yürüyen Şato
2004 28 Animasyon Oyuncu 8.2 278,124
2004 Animasyon Oyuncu 8.9 4,816
2003 27 Animasyon Oyuncu 7.1 3,547
2003 Animasyon Oyuncu 6.8 6,573
2003 27 Animasyon Oyuncu 7.5 643
2002 Komedi Oyuncu 7.1 2,930
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 20,046

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 35,832

Batman Beyond: Joker'in Dönüşü
2000 Animasyon Oyuncu 7.8 20,643
1999 Animasyon Oyuncu 7.8 4,739

Batman Dönüyor
1999 Macera Oyuncu 8.1 21,408
1993 Komedi Oyuncu 8.1 35,718
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019