Giriş Kayıt
Mandy Freund

Mandy Freund


Oyuncu

Mandy Freund, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Animasyon Oyuncu 5.8 377

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Oyuncu 7.1 355,825
1999 Dram Oyuncu 8.7 54,532
1999 Komedi Oyuncu 7.4 5,658

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.2 22,653
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019