Giriş Kayıt
Eugene Freiburger

Eugene Freiburger


Sanat Bölümü

Eugene Freiburger, sanat bölümü.

Kaptan Amerika (1990), Closet Land (1991), Talent for the Game (1991), (2004) Göklerin Hakimi (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Halka 2
2005 Korku Sanat Bölümü 5.4 83,418

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 300,394

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 280,250

Komşu Kızı
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.7 187,153
2001 Komedi Sanat Bölümü 8.4 219,643
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.9 15,507
1992 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 6,901
1991 Dram Sanat Bölümü 6.0 667
1991 Dram Sanat Bölümü 7.2 2,405

Kaptan Amerika
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 3.3 9,771

İki Erkek Bir Kadın
1989 Dram Sanat Bölümü 6.8 19,742
1988 Dram Sanat Bölümü 6.1 1,758
Dizi Altyazıları
Vikings (9,831) Supernatural (4,041) Titans (2,218) The Gifted (1,435) The Big Bang Theory (1,290) La Casa de Papel (1,103) Manifest (1,096) Black Mirror (1,046) Peaky Blinders (978) Friends (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018