Giriş Kayıt
Eugene Freiburger

Eugene Freiburger


Sanat Bölümü

Eugene Freiburger, sanat bölümü.

Kaptan Amerika (1990), Closet Land (1991), Talent for the Game (1991), (2004) Göklerin Hakimi (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Halka 2
2005 Korku Sanat Bölümü 5.4 82,935

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 298,660

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 279,138

Komşu Kızı
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.7 186,348
2001 Komedi Sanat Bölümü 8.4 218,431
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.9 15,381
1992 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 6,849
1991 Dram Sanat Bölümü 6.0 595
1991 Dram Sanat Bölümü 7.2 2,388

Kaptan Amerika
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 3.3 9,716

İki Erkek Bir Kadın
1989 Dram Sanat Bölümü 6.8 19,631
1988 Dram Sanat Bölümü 6.1 1,743
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018