Giriş Kayıt
Andy Freeth

Andy Freeth


Sesler

Andy Freeth, sesler.

The Coroner (2015), Doctors (2000), Father Brown (2013), (2002) 5th Gear (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Sesler 6.9 871
2013 Dram Sesler 7.7 5,196
2012 Belgesel Sesler 6.8 22
2008 Belgesel Sesler 7.9 108
2005 Belgesel Sesler 8.1 298
2002 Belgesel Sesler 6.3 1,433
2000 Dram Sesler 5.1 902
Dizi Altyazıları
Arrow (4,076) Vikings (2,735) The Flash (1,825) Supergirl (1,444) Doctor Who (1,052) Counterpart (947) Supernatural (865) La Casa de Papel (843) The Big Bang Theory (804) Friends (803)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018