Giriş Kayıt
Charlie Freess

Charlie Freess


Kameraman

Charlie Freess, kameraman.

Ölümsüz Sevgi (1994), Son Metro (1980), Adele H.nin Öyküsü (1975), Kadınları Seven Adam (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Komedi Kameraman 6.4 202

Asteriks Ve Oburiks Sezar'a Karşı
1999 Macera Kameraman 5.9 34,984

Demir Maskeli Adam
1998 Aksiyon Kameraman 6.5 141,610
1997 Dram Kameraman 6.9 44,907
1995 Komedi Kameraman 6.3 33,002

Ah Paris
1995 Komedi Kameraman 6.4 10,285

Hazır Giyim
1994 Komedi Kameraman 5.1 13,426

Ölümsüz Sevgi
1994 Biyografi Kameraman 7.5 21,144

Tohum Yeşerince
1993 Dram Kameraman 7.1 4,099

Masumiyet Yaşı
1993 Dram Kameraman 7.2 42,293

Eşlikçi Kız
1992 Dram Kameraman 7.1 679

Hiç Ummazken
1991 Biyografi Kameraman 7.0 4,240
1991 Gerilim Kameraman 5.1 134
1986 Dram Kameraman 6.3 163
1986 Dram Kameraman 7.4 4,175

Kırda Bir Pazar
1984 Dram Kameraman 7.8 1,865

Neşeli Pazar
1983 Komedi Kameraman 7.4 4,781

Son Metro
1980 Dram Kameraman 7.4 10,624
1979 Dram Kameraman 6.1 197
1979 Dram Kameraman 7.1 4,985
1978 Dram Çeşitli 7.2 2,277

Kadınları Seven Adam
1977 Komedi Kameraman 7.5 5,384

Adele H.nin Öyküsü
1975 Biyografi Kameraman 7.4 6,458
1973 Suç Kameraman 5.2 13
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018