Giriş Kayıt
Charlie Freess

Charlie Freess


Kameraman

Charlie Freess, kameraman.

Ölümsüz Sevgi (1994), Son Metro (1980), Adele H.nin Öyküsü (1975), Kadınları Seven Adam (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Komedi Kameraman 6.4 231

Asteriks Ve Oburiks Sezar'a Karşı
1999 Macera Kameraman 5.9 35,278

Demir Maskeli Adam
1998 Aksiyon Kameraman 6.5 142,660
1997 Dram Kameraman 6.9 45,320
1995 Komedi Kameraman 6.3 33,231

Ah Paris
1995 Komedi Kameraman 6.4 10,375

Hazır Giyim
1994 Komedi Kameraman 5.1 13,523

Ölümsüz Sevgi
1994 Biyografi Kameraman 7.5 21,261

Tohum Yeşerince
1993 Dram Kameraman 7.1 4,148

Masumiyet Yaşı
1993 Dram Kameraman 7.2 42,724

Eşlikçi Kız
1992 Dram Kameraman 7.1 750

Hiç Ummazken
1991 Biyografi Kameraman 7.0 4,297
1991 Gerilim Kameraman 5.1 134
1986 Dram Kameraman 6.3 164
1986 Dram Kameraman 7.4 4,207

Kırda Bir Pazar
1984 Dram Kameraman 7.8 1,877

Neşeli Pazar
1983 Komedi Kameraman 7.3 4,863

Son Metro
1980 Dram Kameraman 7.4 10,718
1979 Dram Kameraman 6.1 257
1979 Dram Kameraman 7.1 5,066
1978 Dram Çeşitli 7.2 2,299

Kadınları Seven Adam
1977 Komedi Kameraman 7.5 5,448

Adele H.nin Öyküsü
1975 Biyografi Kameraman 7.4 6,512
1973 Suç Kameraman 5.1 14
Film Altyazıları
Venom (3,579) A Simple Favor (3,090) Roma (2,517) First Man (2,273) The House with a Clock in Its Walls (1,589) Between Worlds (1,447) Lukas (1,327) The Predator (1,179) Sky Hunter (957) Mowgli (902)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,354) Arrow (3,291) Supernatural (2,472) The Flash (2,253) Supergirl (1,732) Counterpart (1,188) La Casa de Papel (1,025) Friends (851) The Big Bang Theory (769) Doctor Who (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018