Giriş Kayıt
Paul Frees

Paul Frees


Oyuncu, Müzisyen

Solomon Hersh Frees, 22 Haziran 1920 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

Disneyland (1954), Mickey and the Beanstalk (1947), Rudolph's Shiny New Year (1976), Riot in Cell Block 11 (1954) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Solomon Hersh Frees
Doğum Tarihi: 22 Haziran 1920
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul H. Frees | Buddy Green
Takma İsmi: Man of a Thousand Voices
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 67 Animasyon Oyuncu 7.1 278
1983 63 Animasyon Oyuncu 6.9 1,253
1982 62 Aile Oyuncu 7.3 29,246
1982 62 Animasyon Oyuncu 7.6 6,038
1981 61 Belgesel Oyuncu 7.8 1,208

Kralın Dönüşü
1980 60 Animasyon Oyuncu
Müzik
5.7 4,579
1979 59 Animasyon Oyuncu 6.9 4,495
1979 59 Animasyon Oyuncu 6.3 2,653
1978 58 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,043
1977 57 Animasyon Oyuncu 6.9 2,445
1977 Animasyon Oyuncu 6.7 16,170
1976 Animasyon Oyuncu 6.6 4,564
1976 Animasyon Oyuncu 7.4 126

Pasifik Savaşları
1976 56 Aksiyon Oyuncu 6.7 21,379

Asteriks: 12 Görev
1976 56 Aksiyon Oyuncu 7.6 18,904

Kırık Kalpler Geçidi
1975 55 Gizem Oyuncu 6.7 8,663
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 974
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 9,935
1975 55 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,128

Koş Joe Koş
1974 54 Macera Oyuncu 7.4 165
1972 52 Western Oyuncu 6.1 2,371

İgrenç Doktor Phibes
1971 51 Fantastik Oyuncu 7.0 16,571
1971 Animasyon Oyuncu 7.4 1,466
1971 51 Animasyon Oyuncu 7.5 3,044

General Patton
1970 50 Biyografi Oyuncu 7.9 107,412
1970 50 Dram Oyuncu 7.5 36,957

Maymunlar Cehennemine Dönüş
1970 50 Aksiyon Oyuncu 6.0 50,704
1970 50 Animasyon Oyuncu 7.7 17,439
1970 50 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 10,057
1969 49 Komedi Oyuncu 6.7 469
1969 49 Animasyon Oyuncu 7.3 21,360
1969 49 Dram Oyuncu 6.4 920

Pembe Panter Şovu
1969 Animasyon Oyuncu 7.6 21,238

San Sebastian'ın Topları
1968 48 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,359
1968 Suç Oyuncu 7.4 8,083
1968 48 Dram Oyuncu 5.9 2,187
1967 47 Komedi Oyuncu 4.5 728

Yedi Kere Kadın
1967 47 Komedi Oyuncu 5.8 1,963
1967 47 Animasyon Oyuncu 5.5 820

Soğukkanlı
1967 47 Suç Oyuncu 7.9 28,865
1967 47 Macera Oyuncu
Çeşitli
5.5 3,134

Al Capone Öldürüyor
1967 47 Suç Oyuncu 6.6 4,723

Ölümle Yarışanlar
1966 46 Dram Oyuncu 7.2 10,363
1966 46 Animasyon Oyuncu 6.5 1,831
1966 46 Aksiyon Oyuncu 5.8 575
1966 46 Komedi Oyuncu 6.5 4,620
1965 Komedi Oyuncu 7.4 17,295
1965 Komedi Oyuncu 7.0 374
1965 45 Komedi Oyuncu 6.6 999
1965 45 Suç Oyuncu 6.5 2,060

Harp İlahı
1965 45 Dram Oyuncu 6.6 3,650
1965 Animasyon Oyuncu 6.2 303
1965 Animasyon Oyuncu 6.4 314
1965 45 Macera Oyuncu 6.7 4,234
1965 45 Komedi Oyuncu 5.9 713
1964 44 Komedi Oyuncu 6.3 3,342

Gökten İnen Melek
1964 44 Komedi Oyuncu 7.8 184,825
1964 44 Komedi Oyuncu 6.4 5,662
1964 44 Korku Oyuncu 6.3 2,426

Korkunç İhtiras
1964 44 Dram Oyuncu 6.5 2,471
1964 44 Animasyon Oyuncu 6.5 5,922

Kan ve Siyah Dantel
1964 44 Korku Oyuncu 7.1 12,858
1964 44 Macera Oyuncu 5.3 710
1964 Animasyon Oyuncu 7.8 4,541
1963 43 Komedi Oyuncu 6.1 558
1963 43 Suç Oyuncu 6.8 5,702
1963 43 Komedi Oyuncu 6.9 5,861

Sokak Kızı İrma
1963 43 Komedi Oyuncu 7.3 21,117
1963 43 Dram Oyuncu 6.1 1,092
1962 42 Macera Oyuncu 4.8 2,579

Mahşerin 4 Atlısı
1962 42 Dram Oyuncu 6.6 2,322
1962 42 Aksiyon Oyuncu 6.3 4,443

Casuslara Karşı
1962 42 Gizem Oyuncu 7.9 79,350
1962 42 Dram Oyuncu 6.3 2,550
1962 42 Animasyon Oyuncu 6.7 2,137
1962 42 Korku Oyuncu 6.9 3,978
1962 42 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.7 876

101 Dalmaçyalı
1961 41 Animasyon Oyuncu 7.3 180,785
1961 41 Komedi Oyuncu 6.7 9,192
1961 41 Komedi Oyuncu 6.4 2,144
1961 41 Dram Oyuncu 6.2 263
1961 41 Macera Oyuncu 5.5 2,127
1960 40 Komedi Oyuncu 6.6 3,058

Spartaküs
1960 40 Macera Çeşitli 7.9 142,306

Çakmaktaş Ailesi
1960 Animasyon Oyuncu 7.5 40,596
1960 40 Korku Oyuncu 4.8 2,906

Zaman Makinası
1960 40 Macera Oyuncu 7.5 44,480
1960 40 Animasyon Oyuncu 6.1 79
1960 40 Komedi Oyuncu 6.9 3,784
1960 40 Dram Oyuncu 7.4 11,243
1960 40 Dram Oyuncu 6.3 216
1960 40 Komedi Oyuncu 6.7 538
1959 Dram Oyuncu 7.5 2,340
1959 39 Suç Oyuncu 6.1 952

Donanmanın Melekleri
1959 39 Komedi Oyuncu
Çeşitli
7.2 15,765
1959 39 Komedi Oyuncu 6.7 1,482

Bazıları Sıcak Sever
1959 39 Komedi Oyuncu 8.2 281,801
1959 39 Animasyon Oyuncu 7.8 2,437
1959 39 Belgesel Oyuncu 6.6 55
1959 39 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.2 182
1959 39 Aile Oyuncu 6.4 5,523
1959 Komedi Oyuncu 7.6 338
1958 38 Gizem Oyuncu 6.2 501
1958 38 Korku Oyuncu 5.2 445
1958 38 Dram Oyuncu 7.6 3,598
1958 38 Korku Oyuncu 6.0 1,620

Karamazov Kardeşler
1958 38 Dram Oyuncu 6.7 3,042
1957 37 Animasyon Oyuncu 7.5 2,982
1957 37 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,865
1957 37 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.3 3,852
1957 Animasyon Oyuncu 7.0 8,150

Jet Pilotu
1957 37 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,673
1957 37 Korku Müzik 4.4 1,140
1957 37 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.2 1,802

Sonun Başlangıcı
1957 37 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.9 2,741

Söhretin sonu
1956 36 Dram Oyuncu 7.5 8,966
1956 36 Macera Oyuncu 6.2 5,892
1956 36 Aile Oyuncu 7.0 739
1956 36 Fantastik Oyuncu 5.7 1,328
1956 36 Komedi Oyuncu 5.6 392
1956 36 Fantastik Oyuncu 6.3 9,019
1956 36 Aksiyon Oyuncu 6.3 8,727
1955 35 Macera Oyuncu 5.8 1,136
1955 35 Macera Oyuncu 6.3 766
1955 Suç Oyuncu 8.5 19,172
1955 35 Biyografi Oyuncu 6.7 443
1955 35 Aksiyon Oyuncu 5.2 648
1955 35 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.7 8,109
1954 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,264
1954 34 Suç Oyuncu 6.8 7,304
1954 34 Dram Oyuncu 7.0 2,399

Dünyalar Savaşı
1953 33 Aksiyon Oyuncu 7.0 38,273
1953 Komedi Oyuncu 6.9 430
1952 32 Dram Oyuncu 6.1 672

Bir Gerdanlık Hikayesi
1952 32 Kara Film Oyuncu 6.3 1,604
1952 32 Biyografi Oyuncu 6.5 1,775
1952 32 Dram Oyuncu 7.0 4,115
1952 32 Aile Oyuncu 7.5 952
1952 32 Dram Oyuncu 6.9 4,711
1952 32 Western Oyuncu 5.8 422
1952 32 Animasyon Oyuncu 6.5 711

İnsanlık Suçu
1951 31 Dram Oyuncu 7.7 24,587

Kıyamet Kopunca
1951 31 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 9,045
1951 31 Komedi Oyuncu 5.5 2,204
1951 31 Suç Oyuncu 6.8 1,526
1951 31 Komedi Oyuncu 7.0 4,914
1951 31 Aile Oyuncu 6.9 813

Başka Dünyadan Gelen Şey
1951 31 Korku Oyuncu 7.1 33,086
1950 30 Müzikal Oyuncu 6.0 754
1950 30 Kara Film Oyuncu 6.5 1,042
1950 30 Komedi Oyuncu 5.9 217
1949 29 Suç Oyuncu 6.3 1,133

Şeytanın Gücü
1948 28 Suç Oyuncu 7.2 7,602
1947 27 Animasyon Oyuncu 7.6 4,120
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024