Giriş Kayıt
Dawn Freer

Dawn Freer


Dawn Freer,

The Parent Trap II (1986), Final Exam (1981), Reuben, Reuben (1983), (1997) Kundun (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

New York Çeteleri
2002 Suç Çeşitli 7.5 359,962
1997 Biyografi Çeşitli 7.0 23,676
1986 Aile Çeşitli 6.3 1,732
1984 Korku Çeşitli 5.6 8,768
1983 Komedi Çeşitli 6.8 869
1981 Korku Çeşitli 4.8 2,215
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,793) Daredevil (2,648) Shameless (2,388) The Flash (2,033) Better Call Saul (1,987) Arrow (1,581) The Big Bang Theory (1,388) La Casa de Papel (1,046) Manifest (951) Black Mirror (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018