Giriş Kayıt
Paul Freeman

Paul Freeman (79)


Oyuncu

Peter John Freeman, 18 Ocak 1943 Barnet, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Judy Matheson ile evlendi. Maggie Scott ile evlendi.

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları (1981), The Long Good Friday (1980), İkili Takım (1997), The Final Cut (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Peter John Freeman
Doğum Tarihi: 18 Ocak 1943
Doğum Yeri: Barnet, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.9 5,822
2018 75 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,150
2018 Biyografi Oyuncu 7.7 14,369
2017 Suç Oyuncu 7.2 15,837
2016 73 Macera Oyuncu 4.8 279
2016 73 Dram Oyuncu 6.3 9,521
2016 Dram Oyuncu 7.3 1,689
2014 71 Dram Oyuncu 4.7 319
2013 70 Suç Oyuncu 6.9 685
2013 70 Aksiyon Oyuncu 4.4 24,496

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Oyuncu 7.9 77,110
2013 Aksiyon Oyuncu 7.4 11,723
2013 70 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 92
2012 69 Komedi Oyuncu 3.9 269
2012 69 Komedi Oyuncu 5.8 14,873
2012 69 Suç Oyuncu 4.8 840

Son Savaşçı
2010 67 Aksiyon Oyuncu 6.3 83,450
2010 Aksiyon Oyuncu 8.1 31,978
2009 Dram Oyuncu 7.3 126
2009 Biyografi Oyuncu 7.2 4,398
2008 Dram Oyuncu 7.5 2,259

Sıkı Aynasızlar
2007 64 Aksiyon Oyuncu 7.8 506,829
2006 Korku Oyuncu 6.4 520

Tanrıların Ziyafeti
2005 62 Oyuncu 6.4 858

Ejderha Avcısı
2004 61 Aksiyon Oyuncu 5.6 4,070
2004 61 Biyografi Oyuncu 6.6 3,949
2003 Belgesel Oyuncu 7.8 493

Bir Kadın... Bir Erkek... Ve...
2002 59 Suç Oyuncu 6.1 2,276
2002 59 Oyuncu 4.0 652
2000 Suç Oyuncu 7.9 5,880
2000 Komedi Oyuncu 7.7 3,379
1999 56 Dram Oyuncu 6.3 4,203
1999 56 Macera Oyuncu 7.3 522
1998 55 Dram Oyuncu 6.6 546

İkili Takım
1997 54 Aksiyon Oyuncu 4.8 34,902
1996 53 Macera Oyuncu 5.8 1,099
1996 53 Gerilim Oyuncu 2.9 118

Güç savasçilari
1995 52 Aksiyon Oyuncu 5.2 28,017
1995 Dram Oyuncu 8.0 3,679

Damdaki süvari
1995 52 Macera Oyuncu 7.0 6,103

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 61,950
1993 50 Romantik Oyuncu 3.9 493

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Oyuncu 7.2 7,875
1992 49 Aksiyon Oyuncu 3.7 3,018
1990 47 Dram Oyuncu 5.9 461
1988 45 Komedi Oyuncu 6.9 10,536

Ayri Bir Dünya
1988 45 Dram Oyuncu 7.1 1,684
1986 Dram Oyuncu 6.4 914
1986 43 Macera Oyuncu 3.2 5,520
1985 Dram Oyuncu 7.2 481

Aktarıcı
1982 39 Korku Oyuncu 6.0 2,028

Sas Komandoları
1982 39 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,492
1982 39 Suç Oyuncu 5.9 240

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 38 Aksiyon Oyuncu 8.4 964,253

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.1 3,900
1980 37 Aksiyon Oyuncu 6.3 8,717
1980 37 Suç Oyuncu 7.6 22,342
1980 37 Oyuncu 7.7 263
1970 Dram Oyuncu 7.8 339
1960 Dram Oyuncu 5.6 5,559
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022