Giriş Kayıt
Dee Freeman

Dee Freeman


Oyuncu

Dee Freeman, oyuncu.

Utanmaz (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.8 2,034

Bebeğimin Babası
2004 Komedi Oyuncu 4.6 3,337
2001 Komedi Oyuncu 6.8 83
2001 Suç Oyuncu 6.5 1,168
2001 Dram Oyuncu 6.4 496
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,357
1996 Komedi Oyuncu 7.8 42,725

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 45,479

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 5,107
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019