Giriş Kayıt
Dee Freeman

Dee Freeman


Oyuncu

Dee Freeman, oyuncu.

Utanmaz (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.1 2,079

Bebeğimin Babası
2004 Komedi Oyuncu 4.5 3,140
2001 Komedi Oyuncu 6.8 80
2001 Suç Oyuncu 6.5 1,052
2001 Dram Oyuncu    
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,272
1996 Komedi Oyuncu 7.8 41,950

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 44,616

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,989
Dizi Altyazıları
The 100 (2,940) Castle Rock (2,375) La casa de papel (1,982) Better Call Saul (1,801) Vikings (1,091) The Sinner (1,054) Sharp Objects (1,020) Preacher (1,003) Westworld (895) Friends (886)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018