Giriş Kayıt
Dee Freeman

Dee Freeman


Oyuncu

Dee Freeman, oyuncu.

Utanmaz (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.8 2,030

Bebeğimin Babası
2004 Komedi Oyuncu 4.5 3,309
2001 Komedi Oyuncu 6.8 83
2001 Suç Oyuncu 6.5 1,156
2001 Dram Oyuncu 6.4 494
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,327
1996 Komedi Oyuncu 7.8 42,353

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 45,144

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 5,053
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,942) Arrow (1,550) Outlander (1,252) Supernatural (1,076) Better Call Saul (908) Titans (886) La Casa de Papel (850) The Last Ship (847) Doctor Who (788) Kidding (632)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018