Giriş Kayıt
Clare C. Freeman

Clare C. Freeman


Sesler

Clare C. Freeman, sesler.

Renkler (1988), Bayan Daisy'nin Şoförü (1989), Avalon (1990), My Family (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Clare Freeman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Fantastik Sesler 6.9 231,934
2001 Komedi Sesler 6.6 3,867

Büyük Kahuna
1999 Dram Sesler 6.6 13,227
1998 Animasyon Sesler 5.9 16,445

Yağmurcu
1997 Suç Sesler 7.1 54,519

Tuhaf Günler
1995 Aksiyon Sesler 7.2 61,826

Dokuz Ay
1995 Komedi Sesler 5.5 33,016
1995 Dram Sesler 7.3 3,410

34. Cadde'de Mucize
1994 Aile Sesler 6.5 28,216
1994 Komedi Sesler 8.8 1,573,165

Müthiş Dadı
1993 Komedi Sesler 7.0 216,178

Bay Mükemmel
1993 Komedi Sesler 5.9 2,891

Oyuncaklar
1992 Komedi Sesler 5.0 28,926

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür
1992 Korku Sesler 7.2 75,261

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Sesler 8.5 890,634
1991 Biyografi Sesler 6.8 23,461
1991 Macera Sesler 4.8 2,496

Sabun Köpüğü
1991 Komedi Sesler 6.5 13,083
1990 Dram Sesler 7.3 5,286
1990 Komedi Sesler 5.6 12,192

Baba 3
1990 Suç Sesler 7.6 321,898

Gangsterlerin Arasında
1990 Suç Sesler 7.3 19,147

Bayan Daisy'nin Şoförü
1989 Dram Sesler 7.4 87,536

Kahraman Kan
1989 Aksiyon Sesler 6.5 5,614

Acar Hafiye İş Başında
1989 Komedi Sesler 6.1 17,819

Renkler
1988 Aksiyon Sesler 6.7 22,056
1988 Biyografi Sesler 6.9 13,330

Deli Doktor
1988 Komedi Sesler 5.7 4,225
Dizi Altyazıları
True Detective (3,346) The Flash (2,281) Shameless (1,991) Vikings (1,957) Project Blue Book (1,638) Star Trek: Discovery (1,628) Counterpart (1,541) Inside No. 9 (1,511) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,029)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019