Giriş Kayıt
Eric Free

Eric Free


Sesler

Eric Free, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Sesler 6.2 434

Sekreter
2002 Komedi Sesler 7.0 76,237

Ölümcül Güzellik
2001 Suç Sesler 4.1 668
2001 Korku Sesler 3.5 250
2000 Dram Sesler 7.4 3,764
Dizi Altyazıları
Vikings (10,571) True Detective (4,802) The Punisher (4,154) Luther (2,963) The Big Bang Theory (2,377) Supernatural (2,337) The Flash (1,873) Project Blue Book (1,727) Gotham (1,672) The Blacklist (1,517)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019