Giriş Kayıt
Michael Fredriksz

Michael Fredriksz


Sesler

Michael Fredriksz, sesler.

(1997) Komplo Teorisi (1997), (2013) Ray Donovan (2013), (2013) Jobs (2013), (2014) Earth to Echo (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Macera Sesler 5.8 17,355
2013 Biyografi Sesler 5.9 87,001
2013 Suç Sesler 8.3 63,510
2013 Komedi Sesler 7.1 3,752

Kumpas
1997 Aksiyon Sesler 5.6 5,236

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Sesler 6.7 85,321
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018