Giriş Kayıt
Lisa Fredriksen

Lisa Fredriksen


Sesler

Lisa Fredriksen, sesler.

Exit in Red (1996), (2018) Başlat (2018), (1996) Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (1996), (1995) Live Nude Girls (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon Sesler 7.5 266,914
1996 Fantastik Sesler 5.0 157
1996 Gerilim Sesler 4.3 512
1996 Komedi Sesler 6.6 43,886
1995 Komedi Sesler 5.4 1,583
1995 Dram Sesler 6.1 441
Dizi Altyazıları
Vikings (10,590) True Detective (4,804) The Punisher (4,163) Luther (2,964) The Big Bang Theory (2,383) Supernatural (2,349) The Flash (1,874) Project Blue Book (1,732) Gotham (1,677) The Blacklist (1,520)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019