Giriş Kayıt
Michael P. Fredrickson

Michael P. Fredrickson


Kameraman

Michael P. Fredrickson, kameraman.

Madhouse (1990), (2009) Uzaklara Gidelim (2009), (2011) Bu Gece Beni Eve Al (2011), (2007) Hidden Palms (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu Gece Beni Eve Al
2011 Komedi Kameraman 6.3 47,476

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Kameraman 7.1 49,078

Ortadaki Adam
2009 Komedi Kameraman 6.6 34,744
2007 Dram Kameraman 7.1 2,855
1990 Komedi Kameraman 5.4 2,521
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,191) Supernatural (1,890) Arrow (1,537) Titans (1,468) Outlander (1,267) Better Call Saul (1,158) La Casa de Papel (1,089) Doctor Who (921) Kidding (798) Shameless (785)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018