Giriş Kayıt
Danielle Fredrickson

Danielle Fredrickson


Danielle Fredrickson,

Ajan Salt (2010), Müzede Bir Gece 2 (2009), İhanet (2007), 24 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elçiyi Öldür
2014 Biyografi Taşıma Bölümü 7.0 39,665

Umudun Peşinde
2013 Biyografi Taşıma Bölümü 7.6 86,752

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 162,860

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Taşıma Bölümü 5.4 39,731

Ajan Salt
2010 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.4 271,887
2010 Biyografi Taşıma Bölümü 6.8 3,931

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 356,779

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Taşıma Bölümü 6.0 154,027

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 194,898

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 279,275
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.5 25,100

Kartal Göz
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 164,132

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.5 185,764

Aman Tanrım
2007 Komedi Taşıma Bölümü 5.4 127,683

İhanet
2007 Biyografi Taşıma Bölümü 7.0 55,078

Konuş Benimle
2007 Biyografi Taşıma Bölümü 7.4 8,955

Entrika
2007 Suç Taşıma Bölümü 5.9 4,955

Davetsiz Çapkınlar
2005 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 307,494

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Çeşitli 7.7 456,665
1999 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 17,180

Korkunç Politika
1999 Suç Çeşitli 7.2 75,452
1995 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 5,034
1985 Dram Taşıma Bölümü 6.2 1,924
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,256) Origin (3,821) The Big Bang Theory (3,248) Supernatural (3,228) Titans (1,848) Doctor Who (1,835) The Last Ship (1,344) Outlander (1,179) Better Call Saul (1,178) La Casa de Papel (1,116)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018