Giriş Kayıt
Danielle Fredrickson

Danielle Fredrickson


Danielle Fredrickson,

Ajan Salt (2010), Müzede Bir Gece 2 (2009), İhanet (2007), 24 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elçiyi Öldür
2014 Biyografi Taşıma Bölümü 7.0 40,280

Umudun Peşinde
2013 Biyografi Taşıma Bölümü 7.6 87,468

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 163,874

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Taşıma Bölümü 5.4 40,221

Ajan Salt
2010 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.4 273,705
2010 Biyografi Taşıma Bölümü 6.8 3,956

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 359,740

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Taşıma Bölümü 6.0 156,576

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 196,349

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 282,525
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.5 25,277

Kartal Göz
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 165,101

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.5 187,359

Aman Tanrım
2007 Komedi Taşıma Bölümü 5.4 128,746

İhanet
2007 Biyografi Taşıma Bölümü 7.0 55,274

Konuş Benimle
2007 Biyografi Taşıma Bölümü 7.4 8,982

Entrika
2007 Suç Taşıma Bölümü 5.9 4,978

Davetsiz Çapkınlar
2005 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 309,798

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Çeşitli 7.7 461,127
1999 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 17,347

Korkunç Politika
1999 Suç Çeşitli 7.2 75,863
1995 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 5,082
1985 Dram Taşıma Bölümü 6.2 1,944
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019