Giriş Kayıt
Bob Fredrickson

Bob Fredrickson


Editör, Görsel Efekt

Bob Fredrickson, editör, görsel efekt.

Korku Seansı (2013), Bir Konuşabilse (2003), Tersyüz (2002), Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Fantastik Editorial Department 5.0 13,909

İkiz Tepeler
2017 Suç Editorial Department 8.5 39,920

Son Macera
2017 Komedi Editorial Department 6.6 62,219
2017 Komedi Editorial Department 5.6 33,191

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 Korku Editorial Department 4.6 21,807

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Editorial Department 6.1 79,883

Paranormal Activity: İşaretliler
2014 Korku Editorial Department 5.0 36,506
2014 Gerilim Editorial Department    
2013 Dram Editorial Department 6.2 24,885

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Editorial Department 6.6 137,415
2013 Dram Editorial Department 6.6 7,699

Korku Seansı
2013 Korku Editorial Department 7.5 384,080
2013 Gerilim Editorial Department 6.2 5,280
2012 Belgesel Editorial Department 5.9 12,979
2011 Komedi Editorial Department 5.9 42,538

Saftirik Greg'in Günlüğü
2010 Komedi Editorial Department 6.2 37,752
2010 Dram Editorial Department 7.0 47,934

12 Tuzak
2009 Aksiyon Editorial Department 5.6 25,524

Amerikan İlişkisi
2009 Dram Editorial Department 6.2 1,878

Kızgın Rekabet
2008 Komedi Editorial Department 6.1 2,390

Bloom Kardeşler
2008 Macera Editorial Department 6.8 45,879

Gecenin İki Yüzü
2007 Suç Editorial Department 6.9 79,008
2007 Komedi Editorial Department 5.0 262

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 48,002

İyi Geceler
2007 Komedi Editorial Department 5.8 7,980
2006 Dram Editorial Department 7.0 544

Köpeğin Derdi Beni Gerdi
2006 Komedi Editorial Department 6.3 3,146

Başka Hatunlarla Muhabbetler
2005 Komedi Editorial Department 7.0 11,217

Asi Gençlik
2005 Suç Editorial Department 7.4 93,713

Başparmak
2005 Komedi Editorial Department 6.6 19,943
2005 Dram Editorial Department 6.3 10,628

Kasabanın Yıldızı
2005 Dram Editorial Department 6.3 455

Kızkardeşler
2005 Dram Editorial Department 6.2 902
2004 Dram Editorial Department 6.3 520

Vahşet Evi
2004 Korku Editorial Department 5.7 8,998
2004 Biyografi Editorial Department 6.7 3,508

Ayın Çalışanı
2004 Komedi Editorial Department 6.2 9,050

Bir Konuşabilse
2003 Dram Editorial Department 7.8 367,538

Cani
2003 Biyografi Editorial Department 7.3 122,325

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Editorial Department 3.4 5,685
2003 Suç Editorial Department 6.3 3,630
2003 Romantik Editorial Department 6.2 3,815

Cesetler Evi
2003 Korku Editorial Department 6.1 68,255
2003 Komedi Editorial Department 5.6 7,738

Tersyüz
2002 Komedi Editorial Department 7.7 162,851

Sekreter
2002 Komedi Editorial Department 7.0 76,229
2002 Gerilim Editorial Department 4.5 184
2002 Dram Editorial Department 5.0 104

Rehine
2002 Gerilim Editorial Department 5.8 6,935

Ölümcül Oyun (I)
2002 Suç Editorial Department 7.2 36,456
2001 Komedi Editorial Department 5.0 348
2001 Macera Editorial Department 5.0 427
2001 Dram Editorial Department 6.1 260
2001 Aksiyon Editorial Department 4.7 252

Atilla: İmparatorluğun Yükselişi
2001 Aksiyon Editorial Department 6.7 9,474
2000 Dram Editorial Department 6.5 3,817

Gölün Sırrı
2000 Komedi Editorial Department 5.7 2,121

Karga 3
2000 Aksiyon Editorial Department 5.0 10,026

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Editorial Department 6.6 6,384

Panik
2000 Dram Editorial Department 6.7 7,690
2000 Dram Editorial Department 4.8 842
1999 Komedi Editorial Department 5.9 254

Üçkagitçilar
1999 Komedi Editorial Department 6.3 9,203
1999 Komedi Editorial Department 5.5 2,477
1999 Macera Editorial Department 3.5 4,874

Tılsım 2
1999 Fantastik Editorial Department 5.1 6,625
1999 Aksiyon Editorial Department 5.4 81
1998 Dram Editorial Department 5.2 2,262
1998 Suç Editorial Department 6.5 886
1998 Komedi Editorial Department 5.8 296
1998 Dram Editorial Department 6.5 531
1998 Aksiyon Editorial Department 2.7 508
1998 Komedi Editorial Department 5.9 2,543
1998 Dram Editorial Department 6.4 87
1998 Dram Editorial Department 5.9 4,163
1997 Korku Editorial Department 5.9 3,401

Aldatma Üzerine Bir Film
1997 Komedi Editorial Department 6.0 959
1997 Aksiyon Editorial Department 4.3 466
1996 Dram Editorial Department 4.1 295
1996 Dram Editorial Department 5.5 2,157

Amerikan Yakuza
1996 Aksiyon Editorial Department 5.8 615

Gece Ana
1996 Dram Editorial Department 7.2 4,621
1996 Gerilim Editorial Department 4.6 126
1996 Aksiyon Editorial Department 4.2 135
1996 Komedi Editorial Department 7.0 1,173
1996 Dram Editorial Department 3.9 269
1996 Aksiyon Editorial Department 5.6 62
1995 Korku Editorial Department 3.9 1,622
1995 Aksiyon Editorial Department 4.8 927
1995 Dram Editorial Department 4.9 766
1995 Aksiyon Editorial Department 4.7 308
1995 Komedi Editorial Department 7.3 88,789
1994 Aksiyon Editorial Department 6.0 3,632
1994 Komedi Editorial Department 3.4 281
1989 Gerilim Editorial Department 5.1 116
1988 Komedi Editorial Department 6.2 9,340
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,225) A Star Is Born (3,465) Bohemian Rhapsody (3,418) Suspiria (1,668) IO (1,418) Keepers (1,247) The Girl in the Spider's Web (1,156) Museo (1,043) Venom (973) Revenger (927)
Dizi Altyazıları
Vikings (7,682) True Detective (6,930) Luther (2,839) The Punisher (2,217) The Flash (2,146) The Big Bang Theory (1,307) The Blacklist (1,282) Black Mirror (1,094) Project Blue Book (1,070) Peaky Blinders (1,063)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019