Giriş Kayıt
Bob Fredrickson

Bob Fredrickson


Editör, Görsel Efekt

Bob Fredrickson, editör, görsel efekt.

Bir Konuşabilse (2003), Korku Seansı (2013), Tersyüz (2002), Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Fantastik Editorial Department 5.1 13,380

İkiz Tepeler
2017 Suç Editorial Department 8.5 38,380

Son Macera
2017 Komedi Editorial Department 6.6 60,857
2017 Komedi Editorial Department 5.6 32,121

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 Korku Editorial Department 4.6 21,523

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Editorial Department 6.1 78,418

Paranormal Activity: İşaretliler
2014 Korku Editorial Department 5.0 36,215
2014 Gerilim Editorial Department    
2013 Dram Editorial Department 6.2 24,681

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Editorial Department 6.6 135,574
2013 Dram Editorial Department 6.6 7,596

Korku Seansı
2013 Korku Editorial Department 7.5 377,131
2013 Gerilim Editorial Department 6.2 5,211
2012 Belgesel Editorial Department 5.9 12,941
2011 Komedi Editorial Department 5.9 42,221

Saftirik Greg'in Günlüğü
2010 Komedi Editorial Department 6.2 37,371
2010 Dram Editorial Department 7.0 47,731

12 Tuzak
2009 Aksiyon Editorial Department 5.6 25,371

Amerikan İlişkisi
2009 Dram Editorial Department 6.2 1,864

Kızgın Rekabet
2008 Komedi Editorial Department 6.1 2,370

Bloom Kardeşler
2008 Macera Editorial Department 6.8 45,636

Gecenin İki Yüzü
2007 Suç Editorial Department 6.9 78,582
2007 Komedi Editorial Department 5.0 261

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 47,833

İyi Geceler
2007 Komedi Editorial Department 5.8 7,927
2006 Dram Editorial Department 7.0 543

Köpeğin Derdi Beni Gerdi
2006 Komedi Editorial Department 6.3 3,123

Başka Hatunlarla Muhabbetler
2005 Komedi Editorial Department 7.1 11,081

Asi Gençlik
2005 Suç Editorial Department 7.4 93,204

Başparmak
2005 Komedi Editorial Department 6.6 19,865
2005 Dram Editorial Department 6.3 10,565

Kasabanın Yıldızı
2005 Dram Editorial Department 6.3 453

Kızkardeşler
2005 Dram Editorial Department 6.2 899
2004 Dram Editorial Department 6.3 519

Vahşet Evi
2004 Korku Editorial Department 5.7 8,924
2004 Biyografi Editorial Department 6.7 3,490

Ayın Çalışanı
2004 Komedi Editorial Department 6.2 8,980

Bir Konuşabilse
2003 Dram Editorial Department 7.8 364,572

Cani
2003 Biyografi Editorial Department 7.3 121,209

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Editorial Department 3.4 5,644
2003 Suç Editorial Department 6.3 3,582
2003 Romantik Editorial Department 6.2 3,784

Cesetler Evi
2003 Korku Editorial Department 6.1 67,868
2003 Komedi Editorial Department 5.6 7,670

Tersyüz
2002 Komedi Editorial Department 7.7 161,695

Sekreter
2002 Komedi Editorial Department 7.0 75,689
2002 Gerilim Editorial Department 4.5 184
2002 Dram Editorial Department 5.0 102

Rehine
2002 Gerilim Editorial Department 5.8 6,887

Ölümcül Oyun (I)
2002 Suç Editorial Department 7.2 36,316
2001 Komedi Editorial Department 5.0 342
2001 Macera Editorial Department 5.0 425
2001 Dram Editorial Department 6.1 260
2001 Aksiyon Editorial Department 4.7 249

Atilla: İmparatorluğun Yükselişi
2001 Aksiyon Editorial Department 6.7 9,402
2000 Dram Editorial Department 6.5 3,799

Gölün Sırrı
2000 Komedi Editorial Department 5.7 2,087

Karga 3
2000 Aksiyon Editorial Department 5.0 9,928

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Editorial Department 6.6 6,346

Panik
2000 Dram Editorial Department 6.7 7,636
2000 Dram Editorial Department 4.8 839
1999 Komedi Editorial Department 5.9 252

Üçkagitçilar
1999 Komedi Editorial Department 6.3 9,150
1999 Komedi Editorial Department 5.6 2,432
1999 Macera Editorial Department 3.5 4,842

Tılsım 2
1999 Fantastik Editorial Department 5.1 6,558
1999 Aksiyon Editorial Department 5.4 81
1998 Dram Editorial Department 5.2 2,232
1998 Suç Editorial Department 6.5 883
1998 Komedi Editorial Department 5.8 294
1998 Dram Editorial Department 6.5 530
1998 Aksiyon Editorial Department 2.7 507
1998 Komedi Editorial Department 5.9 2,526
1998 Dram Editorial Department 6.4 87
1998 Dram Editorial Department 5.9 4,133
1997 Korku Editorial Department 5.9 3,389

Aldatma Üzerine Bir Film
1997 Komedi Editorial Department 6.0 954
1997 Aksiyon Editorial Department 4.3 462
1996 Dram Editorial Department 4.0 289
1996 Dram Editorial Department 5.5 2,127

Amerikan Yakuza
1996 Aksiyon Editorial Department 5.8 615

Gece Ana
1996 Dram Editorial Department 7.2 4,590
1996 Gerilim Editorial Department 4.6 126
1996 Aksiyon Editorial Department 4.2 135
1996 Komedi Editorial Department 7.0 1,157
1996 Dram Editorial Department 3.8 266
1996 Aksiyon Editorial Department 5.6 62
1995 Korku Editorial Department 3.9 1,608
1995 Aksiyon Editorial Department 4.8 917
1995 Dram Editorial Department 4.9 757
1995 Aksiyon Editorial Department 4.7 303
1995 Komedi Editorial Department 7.3 87,421
1994 Aksiyon Editorial Department 6.1 3,595
1994 Komedi Editorial Department 3.4 279
1989 Gerilim Editorial Department 5.1 105
1988 Komedi Editorial Department 6.2 9,248
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,964) Supernatural (4,368) The Big Bang Theory (3,326) Origin (2,379) Doctor Who (1,280) Better Call Saul (1,267) The Last Ship (1,204) La Casa de Papel (1,203) Arrow (1,064) Friends (1,058)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018