Giriş Kayıt
Anthony Fredrickson

Anthony Fredrickson


Sanat Bölümü, Makyaj

Anthony Fredrickson, sanat bölümü, makyaj.

Cane (2007), (1994) Uzay Yolu VII: Yeni Nesil (1994), (1998) Uzay Yolu IX : İsyan (1998), (2001) Uzay Yolu: Atılgan (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.3 7,905
2007 Dram Sanat Bölümü 7.1 1,189

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 37,649

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 63,344

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 68,341

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 42,375
1991 Komedi Makyaj 6.3 4,637
1990 Aksiyon Makyaj 6.1 52,444
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018