Giriş Kayıt
John Fredericks

John Fredericks


Sanat Bölümü

John Fredericks, sanat bölümü.

Sivrisinek Sahili (1986), Tarayici (1994), (2010) Blue Mountain State (2010), (1991) Siyah Kaftan (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Sanat Bölümü 8.4 45,097
2003 Dram Sanat Bölümü 5.1 291

Tarayici
1994 Komedi Sanat Bölümü 6.1 9,478
1993 Dram Sanat Bölümü 6.7 2,320

Kurdun Gölgesi
1992 Macera Sanat Bölümü 5.8 755

Siyah Kaftan
1991 Macera Sanat Bölümü 7.1 5,868
1990 Dram Sanat Bölümü 7.5 149

Düşmanlar: Bir Aşk Üçgeni
1989 Komedi Sanat Bölümü 6.7 1,779

Başka Tanrının Çocukları
1986 Dram Çeşitli 7.2 13,283

Sivrisinek Sahili
1986 Macera Sanat Bölümü 6.6 24,247
Dizi Altyazıları
Arrow (3,286) Vikings (2,654) The Flash (2,634) Doctor Who (1,597) Outlander (1,397) Supergirl (1,110) Supernatural (1,017) La Casa de Papel (973) Titans (926) The Big Bang Theory (900)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018