Giriş Kayıt
Jim Fredericks

Jim Fredericks


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Jim Fredericks, sanat bölümü, set dekoratörü.

F/X (1986), The Pick-up Artist (1987), Son Kucaklaşma (1979), They All Laughed (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gönüllü Rehine
1999 Suç Sanat Bölümü 6.2 1,285
1998 Suç Sanat Bölümü 6.9 1,296

Barışçı
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 50,362
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 7,173

Sadakat
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.9 1,828

Evde Tek Başına 2
1992 Macera Sanat Bölümü 6.7 251,049

Alışveriş Manzaraları
1991 Komedi Sanat Bölümü 5.3 4,310

Borsa
1987 Suç Sanat Bölümü 7.4 132,043
1987 Belgesel Set Dekoratörü 7.6 16,815
1987 Komedi Sanat Bölümü 5.2 5,809
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 15,543

Zengin Ve Meşhur
1981 Dram Sanat Bölümü 5.9 1,394
1981 Komedi Sanat Bölümü 6.4 1,930

Son Kucaklaşma
1979 Gerilim Sanat Bölümü 6.1 2,159
Dizi Altyazıları
Arrow (3,791) Vikings (2,505) The Flash (1,767) Supergirl (1,375) Doctor Who (1,015) Counterpart (872) La Casa de Papel (807) Supernatural (761) The Big Bang Theory (724) Friends (723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018