Giriş Kayıt
Billy Joe Fredericks

Billy Joe Fredericks (60)


Dublör

Bill Fredericks, 18 Ağustos 1958 Dickinson, North Dakota, ABD doğumlu dublör.

True Women (1997), (1990) Kurtlarla Dans (1990), (1992) Son Mohikan (1992), (1995) Frank & Jesse (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bill Fredericks
Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1958
Doğum Yeri: Dickinson, North Dakota, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 46 Aksiyon Dublör 6.7 72,760
1997 39 Biyografi Dublör 6.8 1,912
1995 37 Biyografi Dublör 5.9 1,266

Chayenne Savaşçıları
1994 36 Aksiyon Dublör 6.8 383

Bir Amerikan Efsanesi
1993 35 Dram Dublör 6.5 7,706
1993 35 Biyografi Dublör 6.5 418

Son Mohikan
1992 34 Aksiyon Dublör 7.8 132,566

Kurtlarla Dans
1990 32 Macera Dublör 8.0 214,624
Dizi Altyazıları
Arrow (3,791) Vikings (2,505) The Flash (1,767) Supergirl (1,375) Doctor Who (1,015) Counterpart (872) La Casa de Papel (807) Supernatural (761) The Big Bang Theory (724) Friends (723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018